webcamı yuklemeye calıstım ama bunun gibi bir iki hata verdi kendi sitesinden yeni driver yukledim yine olmadı.defalarca denememe ragmen webcam kurulmadı sizce ne yapmalıyım garantiye mi gondereyim yoksa sizin bir cozum yolunuz varmı? pls
camda usbVM303 hatası
Arkadaşım Webcam'ı bilgisayara takmadan sürücüyü kurduktan sonra takınız sorununuzu düzeltecektir.
eğer vebcam driverini yinede kaldıramıyorsanız. ccleaner veya revo uninstaller programı ile kaldırmanız mümkün olacaktır...
dediklerini harfiyen uyguladım gelen hatayı size yazayım ürünün imzalanmadığı ve ürünün windows logo sınamasından geçemediği yazıyor.eger yüklemeyi devam et dersem usbVM303 hatasını veriyor yüklemeyi durdurursam bu sefer kamera calışmıyor sizce ne yapmalıyım
Arkadaşım
Sürücü imzalanmamışsa, kimliğini bir sertifika yetkilisine onaylatmamış bir yayımcı tarafından imzalanmışsa veya yayımlandıktan sonra değiştirilmişse, Windows LOGO SINAMASI sırasında sizi uyarır:
1.çözüm:
yüklemeye devam etmeyin usb camı'ınızın üreticinizin destek Web sitesinden güncel işletim sisteminize uyumlu model seri nosu ile sürücünüzü indirmeniz, kurulum yapmanız gerekir.
2.çözüm:güncel sürücüyü bulamadı iseniz.,elinizdeki cd ile yükleye devam edin hatayı yok sayın .kurulumdan sonra
Bu dosyayı indirinusb VM303 sistem dosyası hatası çözümü.
usb camın yüklü olduğu dosyayı bulun proğram fıles içinden dosyayı değiştiriniz.,sistem dosyası değişimi için yönetici olmanız gerekir.
çözüm yollarınızı denedim driver i kurdum bu seferde video capturewill not function properly diye hata verdi.webcami aldım alalı bir kere kullanabildim lütfen yardım edin