can't open acpi atk0100 kernel mode

HPQ-User
02-01-2011, 11:29   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

dj_yavuz_005 sormuş:
merhaba bilgisayarım asus f3e marka. Format attım driverları yükledim ama wireless çalışmıyor bilgisayar açıldığında ''can't open acpi atk0100 kernel mode driver''  yazıyor yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teşekkürler  mail adresim:dj_yavuz_005@hotmail.com

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
asus f3e

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/534.10 (KHTML, like Gecko) Chrome/8.0.552.224 Safari/534.10

bburakastsb
18-01-2013, 13:35   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

aynı sorun bendede var çözümü nedir acil yardım lütfen

badwizard
02-02-2013, 23:13   |  #3  
badwizard avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 100
1,013 mesaj

Laptop cihazların kendine özgü donanımsal bileşenleri olduğu için windows tek başına her şeyi çalıştıramayabilir, yani driver kurmanız gerekir. bunun için öncelikle tespit yapmalısınız, başlat menüsüne gidin, bilgisayarım a sağ tıklayıp yönet i seçin, soldaki listeden aygıt yöneticisini seçin. açılan listede bilgisayarınıza takılı donanım ve durumu görüntülenir düzgün çalışmayan donanımlarda sarı soru işareti, driverı olmayan veya çalışmayan donanımlarda sarı ünlem işareti görürsünüz. driverı eksik olan donanımları tespit edin, makinanızın driver destek sayfasına gidin: http://www.asus.com/supportonly/F3E/#support_Download_17 eksik driverları güncelleyin, donanım tespiti yapacak bilginiz yoksa bütün donanım sürücülerini indirp kurun, herşey düzgün çalışır hale geldiğinde gerek görmediğiniz yada angarya olduğunu düşündüğünüz sürücüleri tek tek kaldırarak sonucu gözlemledikten sonra hangi driverların gerekli olduğuna karar verebilirsiniz.