En son formattan sonra her pcyi açtığımda karşıma çıkan bir uyarı var: "can't open acpi atk0100 kernel mode driver" Uzun zamandır bu sorun kafama takılıyordu ve nette bu sorunla ilgili araştırma yaptım.Ve hatanın önemli olduğunu öğrendim.Benim gibi bu hatayı alanlara yazılan cevapları uyguladım ama maalesef bir sonuç alamadım.En son çare olarak format atmayı ya da onarmayı düşündüm.Bu akşam yapmayı düşünüyordum ki sanırım recovery cdsinde bir sorun var.f12 ye basıp cd den yürütmeyi seçtiğim halde pc normal olarak açılıyor yani işlem başlamıyor.Cd nin artık işe yaramadığını düşündüğüm için başka bir yol olarak yeni aldığım pc den recovery cd si yapıp format atmak.Fakat sorun şudur ki pclerden biri windows vista biri de windows 7.Yeni pcnin işletim sistemi windows 7.Windows 7 recovery cdsi oluşturup işletim sistemi windows vista olan pcnin işletim sistemini bu cdyle değiştirebilir miyim?Yok öyle olmaz derseniz asıl sorunuma çözüm yolu sunabilir misiniz?Yani aldığım hatayla ilgili sorunuma(can't open acpi atk0100 kernel mode driver)
Not:Chip forumda da bu konuyla ilgili başlıklara göz attım ama onlar da işime yaramadı.
Şimdiden teşekkür ederim...
Toshiba Satellite A300
Bilgisayar Türü ACPI x86 tabanlı bilgisayar (Mobile)
İşletim Sistemi Microsoft Windows Vista Home Premium
OS Servis Paketi Service Pack 2
CPU Türü Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5850, 2166 MHz (13 x 167)