arkadaşlar ben güzel bi masaüstü toplayıcam uzman kişilerden yardım please
canavar bi masa üstü önerinnn!!!!
pardon ya unutmuşum 1500 2000 ytl arası uygundur. amaç hız ve ağır programlarda sorun yaşamamak tabi oyunda var .
zoro_67 bence pc den fazla anlamadığın bes belli soru sorma tarzından bence çok kalite pc alıp köy yolunda ferrari ile gitme
arkadaşım bilsem zaten burda ne işim var ???? giderim alırım pc mi ben burda anlayanlar bu işten diye geldim sordum . bendeki pc hevesi sende olsa bilmiorum neler yapardın ????????
zoro 67 benim burda sana demek istediğim ihtiyacından fazlasına boşu boşuna para verme yoksa içndeki pc aşkı daim olsun
o zaman eyvallah kusra bakma . bi yanlış anlama oldu . ben güzel bişiy olsun beni daha sonra da ilave ettiğimde yüzüstü bırakmasın cinsinden bişiyler istiyom o yüzden süper dedim . eğer varsa bana cevap hazırlayanlar bunuda gözönüne alırlarsa çok ii olur. çok teşekkürler şimdiden .
en iyi sistemi de toplasan uzun sure idare etme olayi kisiden kisiye degisir. normalde 2000ytl lik bir PC en az 3 yil oyunlar icin yeterli gelir(bana).
amacini iyi belirlemelisin. ofis, oyun, coklu ortam, profesyonel uygulamalar??? bunlardan birisi uzerinde ugrasacak olman gerekir. bugun DX10 destekli bir oyun sistemi alsan 6000YTL ye. 1-2 sene sonra DX11 vb. teknolojiler ciksa bilgisayarin performansi sana yeterlli gelmemeye baslar.
teknoloji günden güne degişen bir teknik ortam teknolojiye paralelmi gitmek lazım yoksa arkasından takip etmekmi gerekir paralel gidersen fazla para harcarsın
geriden takip edersen az para harcar ama gözün hep dergi kapaklarında indirim arar durur bence kararınıını bu dogrultuda vermelisin ve ona göre hesabını yapmalısın
CORE 2 DUO INTEL-E6320 C2D 179.0000 USD 1 179 USD + KDV
CORE 2 DUO MSI-P6N SLI-FI 125.0000 USD 1 125 USD + KDV
DDR2 SDRAM GEIL-2x512 MB DUAL DDR2 800 79.0000 USD 1 79 USD + KDV
PCIE MSI-NX8600GTS-T2D256E-HD-OC 219.0000 USD 1 219 USD + KDV
SATA2 WESTERN DIGITAL-200 GB SATA2 86.0000 USD 1 86 USD + KDV
TFT LCD BENQ-FP93GX 338.0000 USD 1 338 USD + KDV
DVD YAZICILAR PIONEER-110D BLACK 37.0000 USD 1 37 USD + KDV
POWER SUPPLY / UPS FSP-EPSILON 600W 114.0000 USD 1 114 USD + KDV
TOPLAM : 1177 USD + KDV
KDV DAHİL TOPLAM : 1 388,86 USD
Kasa seçimi sana ait.
arkadaşlar ben istiyorum ki şimdi aldığım pc daha sonra üzerine bişiyler ilave ettiğimde bana sorun çıkarmayıcak eski sistem üzerine ekliyebileyim eğer böle bişiy varsa tabi .. para da biraz artabilir.
egemn in dediğine göre anakart iyi değil
pasif sogutması varmış...
evet sogutmasi neredeyse ucu ucuna. nforce lar digerlerine gore daha fazla isinir. ben olsam o karti alirim cunku sorunlarla basedebilirim. ancak giris seviyesi kullanicilara tavsiye etmem. sonra foruma gelip agliyorlar.
arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler tabi öneriler için ben baya bi araştırıyorum inşallah ii bişiy ortaya çıkacak sizinde yardımlarınızla..
bekleyin anakart için MSI yeni versiyon chipsetli anakartları piyasaya sürdü 1333 fsb ddr-3 destekli hdmi vd dvi özellikli
nforce anakart almamak lazım o zamana egemen haklısın.
ama 965 lerde de bir çogunda pasif sogutma var.
ama 965 ler bayagı iyi hele ds3 üfff çok begeniyorum..
katılıyorum en uygun ve f/p açısından en iyi işlemci 4300 zaten. Gayet hoş ve güzel bir işlemci her işin üstesinden gelebilir.
nvidia da ısınma problemi var intel chipsetlerine dewam o zamana
bekle amd de yeni işlemcılerını cıkarsın fiatlara gore ve bütçene gore bir sistem alırsın su anda fiatlarda düşüş yaşancak
arkadaşlar bende uğraştım bişiy topladım :
ASUS Striker Extreme (NF680iSLI, GLAN, SATA, RAID, LGA775)
işlemci intel Pentium 4 631 (3.0ghz)
1gb(2x512mb) kingston hyperx ddr2 800 mhz kit KHX6400D2K2-1G
seagate 7200rpm 250gb 16mb cache ST3250624AS
SAPPHIRE RADEON X1950 GT 256MB 256BIT PCI-E 16X EKRAN KARTI
lg dvd writer h42n
monitor 19" lcd philips 190x7fb
monitör harici o kadar pahalı değil işlemci de değişecek ileride
sizce bu nasıl diğer şeyler pek önemli değil diye düşündüm yorum bekliyorum
şimdilik böle oldu anakartı sağlam tuttum işlemciyi değiştiricem daha sonra , ekran kartı ii gibi geldi de DX10 un çıkmasına var daha ben yakında meydana getiricem pc yi fazla bekleyemem xp varken ben vista yı tercih etmeyi pek düşünmüyorum ama mecbur olursa kullanırız ne yapalım