Canlı renkler sunan Samsung CLX-3305

CHIP Online
08-09-2012, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un yeni yazıcısı, renklerinin canlılığıyla sizi etkilemeyi bekliyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/can ... clx-3305_35790.html

Samsung Electronics'in, minimum kullanım alanı gerektiren ve optimum üretkenlik için son teknolojiyi iyi bir performansla birarada sunan yeni CLX-3305 çok fonksiyonlu lazer yazıcı (MFP) serisi Türkiye'de kullanıcıları ile buluştu.


Yeni seri, yazıcıların yapımına da yenilik katmaya devam ediyor.Samsung Tasarım Ekibi tarafından benimsenen bu yaklaşıma göre konfor ve iyi kontrol özellikleri için yazıcı arayüzü ile sistem birimi birbirinden ayrılıyor. Özellikle bireysel kullanıcıların ve küçük ofislerin ihtiyaçlarını karşılama amacıyla tasarlanan CLX-3305, kullanıcılara en yüksek teknolojiyle en kaliteli yazdırma deneyimini sunan, kompakt ve az bakım gerektiren bir çözüm.


Yüksek hızda, gerçeği kadar canlı renkler
Samsung'un en gelişmiş renkli yazdırma teknolojisini barındıran yeni CLX-3305 serisi şimdi daha keskin ve canlı renkli sonuçlar veriyor.


Ödüllü maliyet kontrol özelliği


Samsung'un ödüllü Easy Eco Driver-Kolay, Çevreye Dost Sürücüsü kullanıcıların etkin biçimde yazdırma seçeneklerini yönetmelerine ve toplam sahip olma maliyetinde de %10'un üzerinde tasarruf elde etmelerine olanak sağlarken, gereksiz metinleri, görselleri ve boşlukları yazdırma işlemi öncesi etkisiz kılıyor.


Dilediğiniz cihazdan yazdırın –kablosuz


CLX-3305 serisi, bir yöneltici aracılığıyla kablosuz bağlantı ortamlarında herhangi bir USB kablosu ya da bağlantı kablosuna ihtiyaç duyulmadan yazdırma işlemini gerçekleştirebiliyor. Tek yapılması gereken kablosuz yazdırma özelliğinin devreye sokulması ve yazdırılacak işlerin yazıcıya gönderilmesi.


Maksimum verim için kolay özellikler


CLX-3305 serisi yalnızca küçük tasarımı ile değil, sunduğu farklı özelliklerle de öne çıkıyor. Bu özellikler arasında kolay dokunmatik özellikli "Tek Tuş"la çalıştırma fonksiyonları yer alıyor. Diğer kolay özellikler arasında tek dokunuşla ayarları yapılabilen Wi-Fi bağlantısı, Eko-yazdırma & kopya (Eko-kopya tuşu), doğrudan USB sürücüsü ile bağlantı özelliği ve Easy Document Creator (Kolay Doküman Oluşturucu) yer alıyor.


Samsung CLX-3305 serisi yazıcılar 529 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Tüm Konu: Canlı renkler sunan Samsung CLX-3305

Kaynak: www.chip.com.tr