Canon powershot A1100 makina geldi yurtdışından türkçe menü var ama türkçe kullanım kılavuzu yok. Tüm inceliklerinden faydalanmak istiyorum. Türkçe kullanma kılavuzunu paylaşabilecek olan varsa çok mutlu olurum.
Canon Kullanım Kılavuzu Arıyorum
canon powershot a1100 diye bir model yok.canon powershot a1100 IS diye bir model var.onunda canon resmi sitesinde türkçe kitapçığğı yok ingilizce var.a1100 diye bir model yok demişin var ama ben kısaca yazdım ıs çokda önemli değil anlayan anlar zaten sen bile anladıktan sonra sitesine bakmayı bende akıl ettim türkiyeden alıp elinde türkçe cd olan birisi varsa arıyorum zaten evet yardımcı olacakmısın yoksa sadece cevap olsun diyemi yazacaksın
GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİSensör CinsiCCDSensör Boyutu1/2.3Çözünürlük (MegaPixel)12.10Sıkıştırılmış Dosya FormatıJPEGSıkıştırılmamış Dosya FormatıYokVİDEO ÖZELLİKLERİVideo FormatıQuickTime Motion JPEGSesli Video ÇekimiVideo Çözünürlüğü640 x 480 (30 fps), 320 x 240 (30 fps)LENS ÖZELLİKLERİDiyafram Aralığı (f:)2.7 - 5.6Odak Aralığı (35 mm eşdeğeri - mm)35 - 140Optik Zoom4xDijital Zoom4xMakro Çekim Mesafesi (cm)3Optik Görüntü SabitleyiciiLens-Filtre bağlantısıÇEKİM ÖZELLİKLERİISO i80 - 1600Min. Enstantene (sn)15Max. Enstantene (sn)1/1600Dahili FlaşFlaş Etki Mesafesi (m)4.00Harici Flaş KızağıSürekli ÇekimSaniyede 2 KareSelf TimerHAFIZA-BATARYA ÖZELLİKLERİUyumlu Hafıza KartlarıSD, SDHC, MMC, MMC Plus, HC MMC PlusHafıza128 MB SDBatarya Tipi2x AABAĞLANTI ÖZELLİKLERİUSBPictBridge iUzaktan Kumanda KullanabilmeVideo ÇıkışıHDMIVİZÖR - LCD EKRAN ÖZELLİKLERİVizör TipiOptikLCD Ekran Boyu (inch)2.50LCD Ekran Çözünürlüğü (pixel)230000FİZİKSEL ÖZELLİKLERBoyutlar (mm)95.4 x 62.4 x 31.0Ağırlık (Batarya Hariç - gram)155.00
Canon powershot A1100 makina geldi yurtdışından türkçe menü var ama türkçe kullanım kılavuzu yok. Tüm inceliklerinden faydalanmak istiyorum. Türkçe kullanma kılavuzunu paylaşabilecek olan varsa çok mutlu olurum.
*Hafıza kartı hızı ve kapasitesine bağlıdır
Paket içeriği
WS-800 bilek askı kayışı2x AA alkalin kalem pilAVC-DC400 AV kabloIFC-400PCU USB kablo128 MB SD kartCD-ROMTürkçe kullanma kılavuzuGaranti belgesi
BURDAKİ LİNKDEDE VİDEOLU ANLATIM VAR....
bilgiler için teşekkür ederim faydalandım biraz ama özelliklerinden bahsediyor genelde özelliklerini biliyorum ama bir kaç takıldığım bilemediğim yerler var klavuz olsa tam olacak linkte klavuzda var ama ing.
Googlenin çeviricisi var ordan faydalanabilirsiniz olmadı siz bana yapamadığınız sorun netür bir bir ayarda çekmek istediğini söyle bende fotoğrafçı olduğum için az çok yardım etmeye çalışırım siz hangi alanlarda kullanıcaksınız söyleyin gerekli ayarlamalarda yardımcı olurum...
Googlenin çeviricisi var ordan faydalanabilirsiniz olmadı siz bana yapamadığınız sorun netür bir bir ayarda çekmek istediğini söyle bende fotoğrafçı olduğum için az çok yardım etmeye çalışırım siz hangi alanlarda kullanıcaksınız söyleyin gerekli ayarlamalarda yardımcı olurum...Peki teşekkürler. Bir özet çıkarıp size döneceğim