Arkadaşlar Canon MV700 kamera aldım.Usb'si olmayan bir kamera.Fakat aldığım yerde bilgisayara bağlanıyor mu diye sorduğumda evet dediler.Kullanma kılavuzundada DV çıkışından bilgisayara bağlanabileceği yazıyor.Kameradaki DV çıkışı Usb'den küçük bir çıkış.Kullanma kılavuzunda DV(IEE1394)kablo ile bağlanabileceği yazıyor.Birde CV-150f (4pin-4pin) veya CV-250f (4pin-6pin) yazıyor.Bundan hiçbirşey anlamadım.Bu kabloyu nerden bulabilirim?Hadi bulduk diyelim DV çıkışı ne oluyor,ilk defa duyuyorum?Bilgisayarın neresinde oluyor bu melet,)?4pin-6pin sanırım kablonun uçlarındaki socket girişlerinin büyüklüğü.Eğer öyleyse hangi kabloyu almalıyım,nerden almalıyım?
Canon MV700 Kamera
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
ATI Radeon 9600 ekran kartım var.makinanın arkasında DVI çıkışı var.birde DVI-I-VGA adapter diye bir parça var.fakat bu kamerayı ben nasıl bağlayacam bilgisayar anlamadım.DVI çıkışı,kamerada da bilgisayarda da var ama ben hala bağlayamadım.Nasıl bir kablo almalıyım?sanırım bu DVI-I-VGA adapter bir işe yarayacak ama ben anlamadım bana bunu izah edebilecek biri var mı?