Cansız Bağlantı sorunu

tolga072
20-10-2007, 17:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

arkadaşlar bilgisayarımın ekranınının sağ altında çift monitör işareti var yani bilgisayar internete bağlı görünüyor ama data aktarımı sıfır internete bağlanmıyor ---(emule ilk açıldığında udp soket cansız bir bağlantı ile karşılaştı hatasını veriyor)---- eternet kartını değiştirdim olmadı. Laptopu aynı hatta takınca internet çalışıyor. Yani adsl de filan ve ya kablolarda sorun yok. Bitdefender ile virüs taraması yaptım pek bişiy çıkmadı . yanlız windows güvenlik duvarı kapalı bir türlü aktif hale gelmiyor her şeyi denedim olmadı. windowsu önceki yüklediğimden farklı bir cd ile (sp2)sürümle tekrar yükleyeyim dedim --ntkrnlmp.exe hata kodu 7 -- mesajını verdi ve yükleme bir türlü yapmıyor. Bu hata mesajını mikrosoftun makalelerinde araştırdım acpi etkinleştirildiğinde biosta sorunlar varsa bu hata mesajını verir diyor. Bios tan default ayarları yükledim yine windows aynı hatayı verdi.Format atıyım dedim --bir birim başka bir birim tarafından kullanıldığından format devam edemiyor diyor. Sistem açma disketi oluşturdum disketten bilgisayarıaçıyorum format atayım diye bu seferde harddiski görmüyor ne yapıcamı şaşırdım acil bi el atsanız rica etsem

stern
20-10-2007, 23:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

ağ desteği ile güvenli modda açıp kontrol edermisn bu şekilde nete çıkıyormu bilgisayar?