Car & Sound 2008: Yeni otomobil teknolojileri

CHIP Online
30-04-2008, 00:07   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Araba ve teknoloji meraklıları. CHIP Online'ın sizin için hazırladığı bu özel dosyayı mutlaka okuyun

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Car- ... olojileri_6575.html

Resimlerle: Car & Sound 2008 fuarında bir gezinti

Sinsheim/Steinfurt şehrinde 15. Car & Sound etkinliği gerçekleşiyor. Bu etkinlik Avrupa'daki en büyük "In-car-entertainment" (araba-içi eğlence) fuarı olarak tanımlanıyor. Fuarda tüm teknoloji fanları geleceğin trendlerini keşfetme şansına sahip oluyorlar. Otomobil-modifiyesi meraklıları için görülmesi gereken birçok yenilik mevcut.

2008 eğilimleri
Öncelerden olduğu gibi en önemli trendlerden birisi taşınabilir navigasyon cihazları oluyor. TomTom, Garmin ve Navigon gibi geleneksel firmaların yanında Pioneer, Panasonic ve Blaupunkt da çeşitli cihazlar sunuyor. VDO Dayton, sunduğu iki modele bir DVB-T alıcısı da ekliyor. Böylece navigasyon cihazı ile aynı zamanda televizyon da seyredilebiliyor.

Otomobil radyolarında ise eğilim gittikçe daha çok "bağlanabilirlik" yönüne kayıyor. iPod'ların yanında MP3 çalar ve USB bellekler için gerekli birçok giriş, radyoların ön panelinde sunuluyor. Bu sayede müzik arşivinizi rahatlıkla arabanıza taşıyabiliyorsunuz.

Birçok sıra dışı araba, devasa hoparlörler ve amplifikatör setlerinin yanında fuar güzelleri de sizi bekliyor. Merakınız doruk noktaya ulaştıysa sizi Car & Sound etkinliğinden görüntüler içeren resim köşemize davet ediyoruz.

Tüm konu: Car & Sound 2008: Yeni otomobil teknolojileri

Resimlerle: Car & Sound 2008 fuarında bir gezinti

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Arabada multimedia sistemi kullanmak gerçekten çok mu zevkli?