http://www.vatanbilgisayar.com/N ... ils.aspx?I_ID=52442
bu laptopu aldım . çok güzel.. casper a bazı yorumlar atılıyor ama bence çok hızlı kasası çok sağlam.. özellikle klavyesine bayıldım. ses kaliteside gayet güzel.. ısınmaya gelelim hiç ısınmıyor .. oyunsuz hali 4 5 saatten sonra az hissediliyor. oyunda ise az ısınıyor ama öyle çok değil .. ben çok sevdim vallaa..
alacaklara tavsiye ederim bir kullanıcı olarak...
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Casper Aldım. CN VTİ2630A.
Geçmiş olsun.. Umarım bir süre sonra benim dediğime gelmezsin.. Ben de ilk aldığımda bendeki etkileri benzerdi, PC harikaydı.. Ama yakında kapak ile ilgili sorunlar başlar, sonra kasada arızalar başlar, sonra bir bakmışsın PC çöpte..
Umarım dediklerimin ve yaşadıklarımın hiçbiri sende olmaz.. Hayırlı olsun, güle güle kullan..
Casper çok ucuz geliyor insanlara f/p olarak...Aldığı gibi sorun çıkaran bi laptop zaten olmaz... Moralinizi kaçırıp hevesinizi kırmak istemem ama o çok sevdiğiniz laptop bi süre sonra sorun çıkaracak... ısınmalar başladığında sevdiğiniz klavyeniz yamulup güzel hoparlörler cızırdamaya başlayınca böyle düşünmezsin...Casper alınmaması konusunda arkadaşlarında dediği gibi uzak durun diyoruz... (inşaallah bu dediklerim olmaz [olmayacak duaya da amin denmez ama... Amin] )
Casper çok ucuz geliyor insanlara f/p olarak...Aldığı gibi sorun çıkaran bi laptop zaten olmaz... Moralinizi kaçırıp hevesinizi kırmak istemem ama o çok sevdiğiniz laptop bi süre sonra sorun çıkaracak... ısınmalar başladığında sevdiğiniz klavyeniz yamulup güzel hoparlörler cızırdamaya başlayınca böyle düşünmezsin...Casper alınmaması konusunda arkadaşlarında dediği gibi uzak durun diyoruz... (inşaallah bu dediklerim olmaz [olmayacak duaya da amin denmez ama... Amin] )Vatan'daki Neredeyse Bütün Casper Bilgisayarlar İndirimde :D Neden? Satılmadığı İçin. Satılması İçin Fiyatını İndiriyo Adamlar :)