yine benimle ilgili kısım aşağıda ancak dediği gibi internet sitesinden bios dosyasını indirin diyor ben bu dosyayı bulamıyorum sıkıntı orada yoksa nasıl bios update edileceğini okuya okuya öğrendim artık..intelin sitesinde masaüstü pc ler için bios bulunmakta ancak notebook biosları yok.
"INTEL: Intel anakartlarda ise durum çok daha farklıdır. Bu anakartlar genelde PC'lerde kullanılan bir BIOS markası olan Phoenix BIOS kullanır ve Phoenix BIOS, anakartınızın markasını belirleyebileceğiniz kod numaraları da sunmaz. Eğer INTEL marka anakarta sahipseniz, açılışta CTRL-ALT-ESC tuş kombinasyonunu kullanarak kartınızın markasını öğrenebilirsiniz. Güncelleme işlemi için yine önce sistemi boot edebilecek bir disket hazırlamanız gerekir. Daha sonra Intel'in web sitesinden BIOS dosyasını sabit diske indirip çalıştırın. Karşınıza gelecek olan iki dosyadan "Bios.exe" dosyasını da çalıştırın ve açılan dosyaları diskete kopyalayın. Bu disket ile boot ettikten sonra menü ekranı karşınıza gelecektir.
Burada enter tuşuna basın ve "Update Flash Memory From a File" seçeneğini seçin. Ardından da "Update System BIOS" seçeneğini seçip yeni BIOS dosyanızın ismini yazınız. İşlem bittiğinde bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Sitelerin support yada download,driver linklerinden gerekli bilgi ve sürücülere ulaşabilirsiniz."