http://www.casper.com.tr/nirvana-d900
bu linkte casper oyun bilgisayarı hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
http://www.casper.com.tr/nirvana-d900
bu linkte casper oyun bilgisayarı hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
Toplama alsan daha iyi olur casper dan uzak durmanı öneririm ayrıca sistemde gtx 760 var bence 900 serisi bir kart konulabilirdi .
Yapma derim.. Çünkü ; http://www.game-debate.com/hardware/?gid=2387&graphics=GeForce%20GTX%20760%203GB%20%28OEM%29
Bütçeni söyle, sistem toplayalım istediğin yerden git al.
Toplama alsan daha iyi olur casper dan uzak durmanı öneririm ayrıca sistemde gtx 760 var bence 900 serisi bir kart konulabilirdi .aklımda toplama almak varda bu pc'yi görünce yazılan özelliklere göre biraz bana iyi gibi geldi ama bi sorayım yinede dedim..bizim amcaoğlunda var bundan casper d900 oyun serisi bilgisayarlarından kendisi memnun banada tavsiye etti.Ama kararsız kaldım casper almayı düşünmüyordum normalde bunu görünce kararsız kaldım alayım mı almayayım mı ? Normalde ASUS alabilirdim ama toplamada olabilirdi..
Hocam peki sen ne önerirsin bana ?
Yapma derim.. Çünkü ; http://www.game-debate.com/hardware/?gid=2387&;graphics=GeForce%20GTX%20760%203GB%20%28OEM%29bütçe 4000tl olabilir ama 3500tl ve altı olursa iyi olur.. (ekstra klavye,fare,monitör,hoparlör alınacak bu bütçe içerisinde)Bütçeni söyle, sistem toplayalım istediğin yerden git al.
INTEL
Anakart: MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 320TL
İşlemci: Intel Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 693TL
Ram: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V 272TL
HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB 177TL
Ekran Kartı: Asus GTX770 DirectCU II GDDR5 4GB 1097TL
Kasa: Aerocool GT 112TL Teknobiyotik
Güç Kaynağı: CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 750W 339TL
Monitör: AOC 21.5" E2270Swn 354TL
Hoparlör: LOGITECH S120 44TL
Klavye-Mouse Set: LOGITECH MK120 DESKTOP 60TL
Toplam: 3468TL - - - Belirtilmeyenler Vatanbilgisayar
Toplam: 3243TL
CemTnTn arkadaşın önerdiği toplamayı öneririm. AMD mi İntel mi dersen farketmez derim. Biri BMW diğeri Volvo. Ama bu kadar para verirsen ben İntel öneririm.
Hazır marka bilgisayarı oyuncular için önermem. 6.400 TL'ye Asus kasa baktım ekran kartını GTX 760 koymuşlar. Hiç önermem.
Hazır pc ler pek iyi sonuçlar vermiyor konuda arkadaşın önerdiği sistemlere bak ama intel alsan hayrına olur fx8 minumum fps yi çok düşürüyor vasat cpu lar bence satın alıp baya bir test etmiştim i5 daha garanti olur senin için.aklımda toplama almak varda bu pc'yi görünce yazılan özelliklere göre biraz bana iyi gibi geldi ama bi sorayım yinede dedim..bizim amcaoğlunda var bundan casper d900 oyun serisi bilgisayarlarından kendisi memnun banada tavsiye etti.Ama kararsız kaldım casper almayı düşünmüyordum normalde bunu görünce kararsız kaldım alayım mı almayayım mı ? Normalde ASUS alabilirdim ama toplamada olabilirdi..
Hocam peki sen ne önerirsin bana ?
CemTnTn arkadaşın önerdiği toplamayı öneririm. AMD mi İntel mi dersen farketmez derim. Biri BMW diğeri Volvo. Ama bu kadar para verirsen ben İntel öneririm.
Hazır marka bilgisayarı oyuncular için önermem. 6.400 TL'ye Asus kasa baktım ekran kartını GTX 760 koymuşlar. Hiç önermem.Hazır pc ler pek iyi sonuçlar vermiyor konuda arkadaşın önerdiği sistemlere bak ama intel alsan hayrına olur fx8 minumum fps yi çok düşürüyor vasat cpu lar bence satın alıp baya bir test etmiştim i5 daha garanti olur senin için.vallahi kararsız kaldım neyi alacağımı bilmiyorum :)))
vallahi kararsız kaldım neyi alacağımı bilmiyorum :)))Toplama intel al arkadaşım bak hazır pc lerde abuk sabuk hatalar çıkıyor genelde bir parçayı illa dandik takıyorlar en iyisi toplama intel dememin sebebi fx lerin vasat işlemciler olmasından siteler aç bak daha 2500k yı bile geçemiyor fx8350 o yüzden garanti performans için intel tercih edilmeli.
peki nasıl bir toplama önerirsin ?Toplama intel al arkadaşım bak hazır pc lerde abuk sabuk hatalar çıkıyor genelde bir parçayı illa dandik takıyorlar en iyisi toplama intel dememin sebebi fx lerin vasat işlemciler olmasından siteler aç bak daha 2500k yı bile geçemiyor fx8350 o yüzden garanti performans için intel tercih edilmeli.
Geçen kullanan birine sordum casper d900'ü memnunum dedi ama şimdi bi yandada toplama alma niyetide var valla iyice kararsız kaldım :))))Benim önereceğim sistem hemen hemen aynı güçte olur şöle bir öneri getirebilirim ekran kartı olarak gtx 960 4gb ın yayılmasını bekle bütçene uyarsa bunu almak ilersi için daha iyi olur .
Geçen kullanan birine sordum casper d900'ü memnunum dedi ama şimdi bi yandada toplama alma niyetide var valla iyice kararsız kaldım :))))Bir makina ya iyidir yada kötüdür dostum kullanıcı ondan memnun olsa ne yazar fx8 işlemciden birçok insan övgü ile söz eder ama sorunlarını yazsam roman olur ve daha iyisi varken neden kötüsünü alasın ? .
bu konuda haklısın ama insan teredütte kalıyor yani kararsız kalıyor. :)) karar veremedim hocam sen olsan benim yerimde söylediğim bütçe dahilinde kasa+klavye+monitör+fare+hoparlör alacak olursa ne yapardın , nasıl bişey almayı düşünürdün ?Bir makina ya iyidir yada kötüdür dostum kullanıcı ondan memnun olsa ne yazar fx8 işlemciden birçok insan övgü ile söz eder ama sorunlarını yazsam roman olur ve daha iyisi varken neden kötüsünü alasın ? .
bu konuda haklısın ama insan teredütte kalıyor yani kararsız kalıyor. :)) karar veremedim hocam sen olsan benim yerimde söylediğim bütçe dahilinde kasa+klavye+monitör+fare+hoparlör alacak olursa ne yapardın , nasıl bişey almayı düşünürdün ?Ben zaten alınmıyacak birşeyi tavsiye etmem konudaki intel sistem gayet iyi pc hakkında çok şüphen varsa konsol almayıda düşünebilirsin .