Casper Dizüstüler Kaç yıl dayanır

okinkurt
28-12-2010, 16:33   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

kafama niye sıkıyım sen fazla vadi izleme bence toshiba hp bunlar en iyileri bunu ben değil satışlar ve markalardan alanlar  söylüyor benim fikrim budur aksini iddaa edebilirsiniz kafanıza sıkmayın:))

dabbe1
28-12-2010, 18:12   |  #27  
dabbe1 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,665 mesaj
Alıntı: eyolcu  
arkadaşım 7 sene kullandım ve 1 kere tamir yüzü görmedi. çok yavaşlamıstı işimi göremez hale geldiği için yine casper laptop aldım. benle birlikte arkadasımın biri toshiba almıstı o 3 sene kullanabilmişti.. kısacası kalite olayına bakınca casper kendi anakartını ramini... vb üretmiyor diğer laptoplar gibi belirli markaları birleştirip satıyor. kasası falan filan kendine ait onun için hp iyi casper kötü demeye gerek yok bence. ayrıca arkadasımız belirtiği gibi yerli üretim artık kalite yarısında bizlerde varız...
fason üretici kullanması yüzünden suçlanamaz ancak kendi anakartını üreten markaların yanında tercih edilmez MSI, SONY, ASUS, Gigabyte, TOSHIBA almak çok daha iyi tercihtir...

Son Düzenleme: dabbe1 ~ 28 Aralık 2010 18:13
cod-96_2026
28-12-2010, 18:41   |  #28  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
321 mesaj
Alıntı: okinkurt  
kafama niye sıkıyım sen fazla vadi izleme bence toshiba hp bunlar en iyileri bunu ben değil satışlar ve markalardan alanlar  söylüyor benim fikrim budur aksini iddaa edebilirsiniz kafanıza sıkmayın:))
monster laptop F/P de en iyi ürün  hp ve toshiba sol da 0 kalır

okinkurt
28-12-2010, 19:11   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

tabi canım toshiba neki zaten dandika aletin teki toshibayla monster kıyaslanmaz toshibaya ayıp olur dünya devine..

plain_plane
07-01-2011, 16:36   |  #30  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj

valla adın çıkıcağına canın çıksın diye boşa dememiş atalarımız. casper diyince milltete bi hurraa saldıralım durumu oluşuyor. kötü diyenlerin de yüzde kaçı kullandı acaba o da ayrı bir merak konusu. neyse kullanan biri olarak ben izlenimlerimi aktariym.

Bi kere kesinlikle performans konusunda başka markalardan eksiği yok. fabrikası da burda olduğundan ucuza satış yapabiliyorlar.ben alalı daha anca 1 sene falan oldu (ve yıllarca aynı pcyi kullanan biri de diilim) ama bi arkadaşım 5 senedir kullanıyor net. bazı arkadaşlar servisi kötü demişler ama ben yakın zamanda ne öle bişey yaşadım ne de duydum servs kalitesini çok arttırdığı da söyleniyor zaten.

bir de ekleme yapayım.uzakdoğu dışında bilgisayar bileşenleri vs üreten fabrika zor bulursunuz. dikkat ettiyseniz kendi anakartını kendi ürettiği iddia edilen markalar da o bölgeden. Casper da bileşenlerini diğer markalardan nerden alıyosa ordan alıyo. sonuçta bu küresel bi üretim biçimi yapacak bişey yok. Ama montaj fabrikası olarak casper kendi bölgesindeki en büyük fabrikalardan birine sahip ve çok sağlam üretim yapıyorlar.

123olcan
11-01-2011, 11:39   |  #31  
123olcan avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
279 mesaj

hp güzel değilmi