casper dizüstü alcam alsammı yoksa başka birtanemi alsam kararsızım kullananlar yardım edebilirmi.
Casper Dizüstüler Kaç yıl dayanır
- 1
- 2
Casper nedense bana hiç çekici gelmemiştir.Tercih edeceğim en son marka olur
konuyu yanlış yerde açmışsın falcıya yada müneccime sor :D
Bende Toshiba var. 7yıldır kullanıyorum ve dün 1 kere duvara vurup ardından camdan aşağı attım. Hala sapasağlam :D
duvara vurursanız 1 dk bile dayanmaz iyi korursanız yıllarca size hizmet eder
bu konu art niyetlidir bence
yine casper düşmanlığı yapılmaya adaydır
Daha önce yaptığım gibi yine bir tekrar yapacağım ama biraz daha yumuşak şekilde;
Casper aslında Bir türk markasıdır ve aslında gururumuz olması gerekiyor. Tasarım olarak şık ve performans olarak da iyidir ama bir sorun çıkarsa yandınız... Servis problemleri oluyor. Başka bir marka seçmenizi tavsiye ederim.
arkadaşım 7 sene kullandım ve 1 kere tamir yüzü görmedi. çok yavaşlamıstı işimi göremez hale geldiği için yine casper laptop aldım. benle birlikte arkadasımın biri toshiba almıstı o 3 sene kullanabilmişti.. kısacası kalite olayına bakınca casper kendi anakartını ramini... vb üretmiyor diğer laptoplar gibi belirli markaları birleştirip satıyor. kasası falan filan kendine ait onun için hp iyi casper kötü demeye gerek yok bence. ayrıca arkadasımız belirtiği gibi yerli üretim artık kalite yarısında bizlerde varız...
Casper dan uzak dur. Asus' ların hangi modeli bütçene uyuyorsa onlardan al derim. Aslında çok paran olsa ve de kıyabiliyorsan Sony derim ama, onlara da o kadar parayı vermenin gereği hiç yok.
Toshiba'lara da göz at. Fiyatı ve modelinin hangisi içine daha çok siniyorsa sırasıyla Asus-Toshiba ve en Acer derim.
Son olarak burada markalar hakkında ahkam kesmek işin kolay tarafı.Aslında belirleyici olan bu aleti ne için alacağın ve buna uygun konfigurasyon. Marka sıralaması için de dediğim gibi..Sony'i dışarıda tutarak , Asus-Toshiba-Acer diyorum. Gerisi hikaye.
Buradan devam edeyim.Bir önceki zaten oldukça uzun oldu. Casper-Datron gibi markalardan alırsan buralarda o aletler için sık sık konu açarak derdine derman arıyor olabilirsin. Son olarak; ne alırsan al,istersen dünyanın en pahalı ve en sağlam, taş gibi olanını al, sen kendin o makineyi usulüne uygun, kısacası el kitabına uygun kullanmazsan , sağa sola çarpar düşürür ve de ona çay kahve ikram edersen (!) o makine seni yarı yolda bırakır.
ya çok iyi kullanırsan 10 senenin sonunda hiç pc çalışır ama hiç bir şeye yaramaz hesap makinesi diye kullanırsın.sitem ler çok hızlı gelişiyor o i7 casper makine 3 sene sonra oyunları programları kasmaya başlıcak(en iyi ihtimalle) ama hala çalışacak bitkisele hayttada olsa umarım anlatabilmişimdir...
abi casper alma heryer casper maduru casper laptoplar çok ısınıyor oyun felan için alcaksan aman diyim casper adını değiştirsin maldır diye ne oyun açar ne bişey yapar o makinalar anca arkadaşın dediği gibi hesap yapar casper alcağına toshiba al daha iyidir hiç değilse casper pcsinden alana yanında turşu bidonu hediye ediyor aleti turşu yap diye çunki o markadan anca turşu olur..
abi giderde nası gider kanser yapar o alet insanı oyun felan açmıyo alan herkes şikayetçi..
casper alınacak en kötü marka hp ve casper alma kısa ömürlü ve servisi seni kanser yapar kahrından ölürsün toshiba,lenovo,samsung ve sony olanlara bak tabi dell'i unutma.öyle deme benim dayım önce toshiba laptop aldı 1500 tl ye 3 ay kullandıktan sonra sizlere ömür garantide 1 ay içinde garantiden hp pavilion dv6 parmak izi okuyuculu geldi 2 yıldır kullanıyor bu nedenle senin dediğin yanlış hp iyi bir markadır ...
casper alınmaz hpde iyi markadır ama casper alınmaz hpye bişey denemez hiç değilse uzun ömürlü alet..
abi senin derdin oyun oynamaksa laptoba iyi para vercen çünki laptoplar oyunda iyi değil sen hp veya toshiba al en iyi markalar bunlardır. vede çok iyi araştır ben birisin laptoba dandik bir oyun kurmuştum 4çekirdekli kaldırmadı o yüzden iyi araştırıp al..
- 1
- 2