Arkadaşlar sizce Casper,Exper,Acer marka laptoplar alınır mı ?
Bu marka laptopların özelliklerine göre fiyatları daha uygun diğer laptop markalarına göre
Casper,Exper,Acer Laptop alınır mı ?
Casper'dan uzak durun.Exper hakkında pek bir bilgim yok.Acer alınır.:)
Exper laptop kullanıcısıyım aşırı ısınma problemi yok
Birde bir ürün hakkında bilgisi olmayanlar kullanmayanlar veya kulaktan dolma bilgilerle post kasmak için zahmet etmesin kendine....
Bana göre acer,ve exper
Acer ürününü exper laptopumu almadan önce kullanıyordum çok memnundum yeğenime verdim bende Exper'i aldım ama exper acer'i aratmadı... ısınma yok hiçbir donanım sorunu yok,şarjı full dolu olunca 4 saat 27 dakika 13 saniye dayanıyor (denenmiştir)
Hatta exper laptopumu 4 defa yere dşürdüğüm halde kırılma,çatlama,çizilme donanımda bir arıza belirmedi.. Bir defasında exper'i beton zemine düşürdüm ekranla klavye bölümü aynı hizaya gelmişti yani ekran geri açılmıştı dedim kırıldı ama çalışıyordu ekranı yerine getirip kullanmaya devam ediyorum..
Exper laptop ekranlarını neden üretiyorsa hakkını vermek gerek güzel iş çıkartmışlar.
Acer' laptop bende iken kahve dökülmüştü klavyesine hiç bir arızaya yol açmadı kaliteli üretim yapmış adamlar....
Casper hakkında bilgim yok
Acer zaten tartışılmaz...
Bir kullanıcı olarak görüşlerimi belirttim
Sonuçta ürünü alacak olan sizsiniz...
Sizin zevkinize kalmış bir olay .... Tercih edeceğin ürün şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan..........
SaygılaR
Casper,Exper,Hp nin Bazı Modelleri Dv Serileri Sakın Ama Sakın Almayın Arkadaslar Lenovo,Asus,Samsung
Tavsiye Ederim Lenovonun 850 Tlye Falan Cihazları War Cok Sattım Arıza Yapıp Fazla Gelen Olmadı 250 taneden 4 flaan Geldı Ucuz We SAglamdırrr...