Arkadaşlar arkadaşımın bi laptopu var casper marka bu laptopa format attık açılışta disk okuma hatası ctrl alt del diye bişey çıktı diğer forumlardan okuduğum kadarıyla Bıostan boot ayarlarından hdd'i önde gösterecekmişim ama hepsini denedim bide laptop olunca Bıos menüsü çok değişik yani fazla seçenek yok acaba bizmi ayarı yanlış yaptık veya başka bi ayarmı deniyeceğiz bi yardım edinn
Casper laptop açılış hatası...(Bi el atın)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj
laptopun hdd kablosu zarar görmüş veya format sırasında oluşan bir hatadan kaynaklı olabilir ayrıca eğer aşırı sarsıntı veya çarpmaya maruz kaldıysa hdd çizilmiş ve bolca bad sector oluşmuş olabilir
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
43 mesaj
arkadaşlar sorunu çözdüm ama bi daha format attık bu sefer sorun çözüldü ama nasıl çözüldü bunu anlamadım :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
strong_rapArkadaşlar arkadaşımın bi laptopu var casper marka bu laptopa format attık açılışta disk okuma hatası ctrl alt del diye bişey çıktı diğer forumlardan okuduğum kadarıyla Bıostan boot ayarlarından hdd'i önde gösterecekmişim ama hepsini denedim bide laptop olunca Bıos menüsü çok değişik yani fazla seçenek yok acaba bizmi ayarı yanlış yaptık veya başka bi ayarmı deniyeceğiz bi yardımtam bilmiyorum ama vistadan xp ye xpden vistaya geçişlerde sabit diskinde ayarları değiştiriliyor bir sata diğeri neydi unuttum yani bundan kaynaklanıyor olabilir
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj
ayni sey bendede olmusdu bende f9 la tekrar format atdim duzeldi.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
strong_raparkadaşlar sorunu çözdüm ama bi daha format attık bu sefer sorun çözüldü ama nasıl çözüldü bunu anlamadım :İlk seferde bir hata yapmış olmalısınız.