intel core i 5 2410m pu 2.30 ghz aynı sorun bende de var vide,müzik dinlerken aniden kesiliyor reset atınca veya kulaklık takıp çıkarınca duzeliyor ses driverlerinin çogunu yukledim sorun gene devam etti acil yardım,kolay gelsin
Casper laptop ses kesilme sorunu
- 1
- 2
http://www.youtube.com/watch?v=FD1puPFDTHI&feature=youtu.be arkadaşlar umarım işinize yarar bu sorun hala devam etmekte olan arkadaşlar için
benimki cnb win 8 onun linkinide atarmısınız?
Mesaj atarsan facebooktan atarmısın:https://www.facebook.com/Fahricanbaha.capraz
e-postam:fahrican_capraz-05@hotmail.com
tüm casper nirvanalar böylemi.Benim ses sorunu şöyle:
skype'de ses çok kısık,müzik dinlerken bazı ses türlerinin gelmemesi,kulaklıkta da aynı fakat ses hepsinden kısık geliyor beş tane kulaklık denedim hepsi aynı.casper müşteri hizmetlerini aramalımıyım yoksa aldığım yere yani vatan computer'e geri mi göndersem.hala garantisi var
bu sorun düzelme şansı varmı garantiye göndermeden
arkadaşlar bu casper beş para etmez aynı sorun bendede var ses kartını değiştrebilrim en mantıklısı gibi görünüyor adamlar kendi sitelerine realtekin ses sürücüsünü koymuş saçmalığın daniskası servise gönderin düzelmezse realtekin ses kartıyla değiştrin en temizi
SELAYMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BENDEDE AYNI SORUN OLDU 1 HAFTADIR ÇÖZEMEDİM BU SORUNU ÇÖZEN ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN BANA ACİL OLARAK ULAŞŞSIN [email]timur.aydin@hotmail.com[/email]
Öncelikle Merhaba !
Aynı sorun bendede var Casper Nirvana NB 15.6 laptopumda aynı sorun yasıordum.Ses durup dururken kesilior yeniden baslatınca ses duzeliordu.
2 gundur bole bi sorun yasamıyorum fakat sesi cok acmıyorum %70 ten yukarı cıkarmıorm yanı mutluyum suan :D :D :D
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D
Başka çözümü olan yokmu ya kırıp atacağım bilgisayarı iş yerinin bilgisayarı olmasa - internetteki bütün çözümleri denedim olmuyor olmuyorr çözen arkadadaşlar varsa lütfen [email]timur.aydin@hotmail.com[/email] adresine mail atsın..!
soruna kesin bi cozum bulamadım sorun zaten anakart sorunu donanımsal bi tamir gerektirior ama programsal olarak ses gittiğinde geri getiremiz mümkün.Bilgisayar - Yönet - Aygıt Yöneticisi - Ses, Video ve Oyun Denetleyicisi - High Definition Audio Aygıtını devre dışı bırakıp etkınlestirdiğinizde ses geri gelıor fakat buda uzun surmuo :) yüksek ıhtımal sorun soğuk lehimden kaynaklanıo olabılır
kardeş bana diyoki şifre ve parola girin diyor
Benimde casper nirvana i5 2430 bilgisayarım bu ses sorununu nasıl çözebilirim yardımcı olun...
merhabalar, cn.vne2640m kullanıcısıyım windows 7 64 bit ve windows 8 64 bit'te aynı problemi yaşıyorum, yardımcı olur musunuz ?
Merhabalar
Casper marka dizüstü bilgisayarlarında Conexant chipli tüm ürünlerinde ses sorunu tamiri yapılmaktadır.
Dilerseniz 120TL karşılığında tamiri mümkündür. Bilgisayar firmasıyız İrtibat tel : 0224 606 0087
Eğer kendim yaparım derseniz profesyonel elektronik bilginiz varsa, anakart üzerindeki cx20671-11z ses chip ini değiştirdiğinizde sorun çözülmüş olur.
Kendiniz yaptığınızda oluşabilecek hatalardan sorumlu değilim.
selametle......
aynı sorun bende de var model nırvana 15.6 cn.vtı2430b
Garip bir şekilde şunu keşfettim ses gittiğinde kulaklığı takıp hemen geri çıkardığımda ses anında geri geliyor. bir süre böyle idare ettim ama artık o çözümde fayda etmiyor çok sıklaştı. çözümü bulan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
benimde laptopum da sessistemini sonses açınca ses kesilip sessisteminin ışığı sönüyor 5 saniye sonra tekrar ses geliyor neden yapar bunu
intel r core tm i5 4200m cpu 2.50ghz 64 bit işletim sistemi windows 8 realtek hig definition audi yardım ederseniz sevinirim
Merhaba,
Konya Karapınar'da Troll Computer #TrollComp olarak teknik servis hizmeti vermekteyiz. :)
Durum böyle olunca alternatif tamirlerde denk geliyor ve bizde üretiyoruz. Aynı sorunlu bi bilgisayar geldi uğraştık baktık olmuyor alternatif tıp gibi sanki alternatif elektronik tamiri yaptık :) Arkadaşlar resimlerde görüldüğü gibi yaparsanız bilgisayar kulaklık moduna geçip birdaha sesi vermemezlik yapmaz.
Saygılar . www.facebook.com/trollcomputer
benimki win 10da linkler gözükmüyo yardımcı olursan sevinirim 1-2 dk ses düzgün calısıyo sonra gidiyo casper nirvana bilgisayar her actıgımda aynısı oluyor link atarsın cok iyi olur kardeşim sana zahmet
benzer sorun bendede var ses kartım conexant smatraudio CHDRT64.sys pc markası lenovo g50
Merhaba sorun yazılımsal degıl donanımsal daha once 4 adet casper a15 marka cıhazın ses entegresını degıstırdım 3 u duzeldı 1 duzelmedı cok ugrasıldıgı ıcın sorun sesı yoneten entegre arkadaslar bosuna ugrasmayın bursada olanlara yardımcı olabılırım
- 1
- 2