Bilinçli olarak müşterisi olduğum bu markanın ürünlerinden uzak durunuz. Ben yandım siz yanmayınız. i7 işlemci koyup fiyatı düşürürler siz bunlara kanmayınız. soliter bile oynayamazsınız. lütfen beni dinleyin. Kendinizi ve sevdiklerinizi bu markadan "casper" uzak tutunuz. Garanti şartları ve koşullarını saymıyorum bile. lütfen uzak durunuz ve insanları uyarınız. casper marka telefon,tablet,notebook,desktop,monitor... kısacası Casper çakmak yapsa bile almayınız.çünki para çöpe atılamayacak kadar değerlidir...
Casper markasından uzak durunuz!
Bilinçli olarak müşterisi olduğum bu markanın ürünlerinden uzak durunuz. Ben yandım siz yanmayınız. i7 işlemci koyup fiyatı düşürürler siz bunlara kanmayınız. soliter bile oynayamazsınız. lütfen beni dinleyin. Kendinizi ve sevdiklerinizi bu markadan "casper" uzak tutunuz. Garanti şartları ve koşullarını saymıyorum bile. lütfen uzak durunuz ve insanları uyarınız. casper marka telefon,tablet,notebook,desktop,monitor... kısacası Casper çakmak yapsa bile almayınız.çünki para çöpe atılamayacak kadar değerlidir...Dünyadaki herşey ismi ile yaşar, çakma isim konmuş Türk firmaları ile işimiz olmaz ve zaten ürünler 0 kalite.