Başlıkta belirtiğim model bir bilgasayara sahibim.Yaklaşık 1 yıl oldu hiç bir sorun yaşatmadı.Oynadığım bazı oyunlarda ekran kartının yetersiz kaldığından şikayetciyim.Modeli Ati Radeon 4650 HD ekran kartım var.Dirt3 de grafik özellikleri full yaptım ve biraz donmaya başladı.Cod7 de insanların çok olduğu bölgelerde full grafikteyken kasıyor.Garantisi bittiğinde ilk işim ekran kartını değiştirmek olucak.Windows değerlendirmesini koyacağım.Casperi bildiğimiz gibi Pegatron diye bi fırma üretiyo.Kullandıkları anakartı netten araştırdım ama hiç bi yerde bulamadım.Everestden baktım.Anakart Adı:Pegatron IPMIP-H55-GEN.
İşlemcimden memnunum.İ5 650 4 mb önbelleği var ve bana yetip artıyor.Kasanın ramleride güzel.4 gb ram bulunuyor.Ve 2x2gb tek 4 gb yapmayı düşünüyorum.Mağlum DRR3 lerin fiyatları düştü bayabi.
Benim sizden istediğim bana uygun fiyata adam gibi ekran kartı önermeniz.Piyasada çok fazla seçenek var.Chipseti nvidia olan daha iyi oluyormuş diye söylentiler var.Fiyat olarak nvidia lar daha pahalı.
Bide ekran kartı dirt3 gibi bi oyun açıkken 76-80 derecelere ulaşabiliyor.Fan dönüş hızı %80 olarak gösteriyor.
Windows Değerlendirmesi:
[/url]
Buda everest programıyla anakartın özellikleri:
[url=http://goo.gl/mc9cY]
Yapmak istediklerim:Ekran kartını ve ramleri değiştirmek(ramler kesin değil ama ekran kartı kesin değişecek)
İyi günler...