arkadaşlar yeni bilgisayar almayı düşünüyorum Casper Nirvana CD.BMH2600A nasıl acaba ? ATI HD6750 Ekran Kartıymış biti ne acaba forumda 256 bit gormuştum dogrumu ve call of duty black opsu donmadan oynarmı veya daha iyi bir oyunu ? Intel® İşlemci Modeli Core™ i7 İşlemci Numarası i7 2600 Bellek 8 GB Disk Kapasitesi 1 TB Ekran Kartı Türü Paylaşımsız Ekran Kartı 2 GB ATI HD6750 Ekran Kartı (1 GB DDR5 Ayrılmış Bellek) İşlemci Hızı 3,4 GHz İşlemci Hızı-Hızlandırılmış 3.4GHz, Turbo Boost ile 3.8GHz'e kadar İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium Bellek Türleri DDR3 Bellek Hızı 1333 MHz Optik Medya DVD±RW DL Sabit Disk Arabirimi SATA Chipset Intel® H67 Ön Bellek (L2 Cache) 8 MB Kablolu Ağ Ethernet 10/100/1000 Kart Okuyucu Evet/Var Disk Dönüş Hızı 7200 rpm Bluetooth Hayır/Yok Garanti Süresi: 24 Ay
Özellikler
İşlemci Üreticisi
Casper Nirvana CD.BMH2600A nasıl ?
bu o çok sessiz bilgisayar mı fiyatı ne kadarmış ? o fiyatla daha iyi bir toplama olabilir belki ?
Bence gayet güzel dostum,hatta şahane al derim,bende Casper kullanıyorum sessizlik ve performansına hayranım,ki benim sistemim seninkinden zayıf ...
benim bilgisayarım casper performası super ama artık bu devrin oyunlarını oynarken donmaya baslıyor o yuzden degiştirmeyi dusunuyorum fiyatı bir yerde 1654TL bi yerde 1864TL acaba ekran kartı nasıl biti bilen varmı ?
Pc'den memnunsan ekran kartını yükselt ...
Bende de casper NEO var, aynı özelliklerde aşağı yukarı, ama sessiz olan kasasından değil, büyük heryeri fanlı olan kasasından. 3Ay falan oldu Allah nazarlardan saklasın çok memnunum valla.. Al derim yani problem yok
al al casper ucuz ve güzeldir al sen
arkadaşlar herkeze teşekkürler değerli yorumlarınız için dün aldım bilgisayarı 1489TL ye @ eozenir ı dinledim biraz bekledim aynı özelliklerle toplama yaptım fiyatı 1800-200 arasıydı ben daha ucuza almış oldum neolARLA AYNI ÖZELLİĞE SAYİP MAA 500-600TL daha ucuz kasasına okadar para vermenin anlamı yok