http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=103431
Casper Nirvana CN-BMT6400B
bu laptop nasıl?? daha çok oyun için kullanılacak..bana ekran kartı dışında iyi gibi geldi..
fiyatı fazla artırmadan daha iyi önerebileceğiniz varmıdır?
teşekkrler
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=103431
Casper Nirvana CN-BMT6400B
bu laptop nasıl?? daha çok oyun için kullanılacak..bana ekran kartı dışında iyi gibi geldi..
fiyatı fazla artırmadan daha iyi önerebileceğiniz varmıdır?
teşekkrler
Öncelikle markasına sadece servis imkanları ve kalitsi olarak bakın, sonrasında donanım ve fiyatına bakarak alacağınız cihaza karar verin. Ayrıca ne yaparsanız yapın 22 hazirandan önce almayın. 22 hazirandan sonra alınan sistemlerin wndows 7 ye üceretsiz yükseltme yapabileceği söyleniyor.
Sanırım gerisine siz karar verirsiniz.
İrfan hocam küçük bir düzeltme yapayım. Ücretsiz yükseltme 26 Haziran sonrası alınan Vista'lı sistemler için geçerli.
khramnÖncelikle markasına sadece servis imkanları ve kalitsi olarak bakın, sonrasında donanım ve fiyatına bakarak alacağınız cihaza karar verin. Ayrıca ne yaparsanız yapın 22 hazirandan önce almayın. 22 hazirandan sonra alınan sistemlerin wndows 7 ye üceretsiz yükseltme yapabileceği söyleniyor.Hocam kesinlikle katılıyorum. Bu yüzden casper almanızı pek önermiyorum. Çünkü komşumuzun casper bilgisayarı var. 1 ay önce aldı ve şimdiden 5 kez servise gitti. Servis şimdi biz bununla kaç kez ilgilendik artık ilgilenemeyiz gibilerinden bişey söylemiş gidin tüketici haklarına şikayet edin diye bide akıl vermiş. Ayrıca konu ile ilgili sikayetvar.com uda incelemenizi öneririm ne kadar ilgisiz kaldıklarını anlamanız için.Sanırım gerisine siz karar verirsiniz.
casper alcağına laptop alma daha iyi derim her zaman sorun çıkartıyo onlar reklamlara kanıp alma
arkadaşlar ben 1.5 yıldır casper kullanıyorum gayette memnunum...bilgisayarım 1 kere servise gitti daha ve sorunuda 10 günde çözüp geri gönderdiler...biraz kısmet işi anlicanız...ben ne hp ler asuslar gördüm servisten çıkmayan...ve dostum oyun oynicaksan o bilgisayarı almanı tavsiye etmem..sonuçta senin için en önemli olan ekran kartı...9600 gt olan modellerden seçmeni tavisiye ederim.benim bilgisayarımda 8400m gs var şu anda 256 mb paylaşımsız..artık oyunları en düşük seviyede zor oynuyorum yakın zmanda oynayamamayada başlicam...kararını ona göre ver..