OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj
kacgundur bas bas baarıos casper almayın die hicmi gormedin. git toshiba, dell, sony falan al....
ben özellikleri için dedim bu arada bende biliyorum basbas bağırdığınızı ama zaten servis olarak casper kullanmıcam özellikleri ile ilgili konuşalım
XxXDaRKoXxXben özellikleri için dedim bu arada bende biliyorum basbas bağırdığınızı ama zaten servis olarak casper kullanmıcam özellikleri ile ilgili konuşalıÖzelliklerinden konuşalım..128MB paylaşımlı ekran kartı geeeeeeç..
14.1" ekran küçükkkkkk bence geeeeeç..
120 GB HDD azzzzzz geeeeç..
Pil Ömrü (Saat) 2 geeeç!!
1 yıllık sinema bileti hediye imiş, obaaaaaa yaşadık..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 24 Eylül 2007 20:23
CU_GS7al sana cevap o zaman. ben zaten sadece teknik servisi icin demedimki, casperın doru duzgun performans veren parcaları bi araya koydugunu ben hic gormedim bakmadanda yazmıstım ilk yanıtımı doruda demisim zaten....XxXDaRKoXxXben özellikleri için dedim bu arada bende biliyorum basbas bağırdığınızı ama zaten servis olarak casper kullanmıcam özellikleri ile ilgili konuşalıÖzelliklerinden konuşalım..128MB paylaşımlı ekran kartı geeeeeeç..
14.1" ekran küçükkkkkk bence geeeeeç..
120 GB HDD azzzzzz geeeeç..
Pil Ömrü (Saat) 2 geeeç!!
1 yıllık sinema bileti hediye imiş, obaaaaaa yaşadık..