Merhaba arkadaşlar,ben Casper Nirvana NB 15.6 beyaz renginde bir laptop'a sahibim bilgisayarda bi sorun oluştu aldığım yere götürdüm ve orada sistem geri yükleme,çeşitli başka şeyler yapıldı şimdi ise,şarj aleti takılı değilken ekran ayarları değişiyor güç grafikleri düşüyor şarjda bağlı kullandığımda ise güçler eski haline geliyor ve sorunsuz oyunlar kasmadan oynanabiliyor bunu nasıl çözebilirim ?
Casper Nirvana Şarj Sorunu
Ya kaç defa CASPER marka almayın diyorum dinleyen yok ki :(
Güç seçeneklerinden ayarlanabilir o sorun.. Heralde sizin laptop fişten çekince ,düşük performansa ayarlanmış.. Güç seçeneklerinden "Fişe takılı değilken" kısmını Yüksek performans olarak düzeltin veya orta performansta olabilir.
Almaz olaydım Casper özellikleri iyi gelmişti teşekkürler MacMillan deniyorum hemeen
Fişe takılı değilken kısmı nerede ? :/
Aşağıda işaretli yerde "Gelişmiş güç ayarlarını değiştir" yazan yerde..
Ayarların hepsini pildeki gibi yaptım,"Fişe takılı değilken" kısmı yok http://e1205.hizliresim.com/x/k/620t2.png
Laptop'lar fişe takılıyken tam performansı verir.
Tamam ama bunu pilde ayarlanıyordu sanırım bilgisayarın kendisinde super posh adı bir program var bununla alakası olabilirmi?
Yok.
Sen prize takılı yüksek performans modunda oyna.
Bi de merak ettim özellikler neydi?
,Prize takılı oynayacaksam laptop olmasının anlamı nedir? :S Özellikler; 2 GB ekran kartı, 8 gb ram, windows 7 home premium ekran kartı ati bence nvidia daha iyi 600 gb mı 750 gb mı ne kapasitesi var başka ne özellik olur aklıma gelmiyor ki
Bakın,laptobunuzun fişini çekin. Sonra Denetim masası-->Donanım ve ses--> Güç seçeneklerine girin ve oradan Yüksek performansı işaretleyin. Ya da bu işlemi ekranın sağ alt köşesindeki pil simgesine tıklayarak da yapabilirsiniz. Fişi çektikten sonra pil simgesine tıklayıp Yüksek performans ı seçin.
Teşekkürler Cpt. MacMillan! Prize taktığımda ekran yine eski halini alıyor fakat,pilde yüksek performansta şuan.
Prize takılı değilken ve yüksek performansta iken ekranın nasıl? Çözünürlüğü düşük mü?
Prizde değil şuan ve yüksek performanslı çözünürlüğü prizdeymiş gibi yani. :) Teşekkürler tekrardan.