Merhaba yeni kayıt oldum birşeyler sormak istiyorum...
8 GB RAM
2 GB EKRAN KARTI (1 GB PAYLAŞIMLI)
İNTEL İ7 İŞLEMCİ
4 ÇEKİRDEK
Bu Laptop hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim ?
Birde şu paylaşımlı ne oluyor oyunlarda bir sorun yaratır mı bana ?
Casper Nirvana
ben aldım bunu zaten kullananların tek derdi ekran kartının paylaşımlı olmasıymış casper'ın son yıllarda çıkardıklarında pek bi sorun olmuomuş fabrikaları falanda yenilenmiş die duydum... ekran kartı Nvidia 540 mı 520 mi ne daha gelmedi pc tam bilmiorum
Ekleme :
Özellikleri Büyük İhtimalle Bunlar Olması Lazım Yorumlarınızı Bekliyorum Oyunlarda Kasma Derdi Falan Olmaz Demi...
Core i7-2640M, 8 GB DDR3 Ram, 500 GB HDD, 2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT520M Optimus Ekran Kartı, 15.6" HD Led Ekran, Windows 7 Premium
Laptopunu veya son yıllardaki durumunu bilmiyorum ama benim ilk masa üstü bilgisayarım Casper idi ve daha ilk alıp eve getirdiğimde problem çıktı ve ozaman Mecidiyeköy'deki merkezlerine götürdüm,hatalıydı bilgisayar,sonra gerekli değişiklikleri yaptılar bir kaç günde,geri aldım vs ama daha ilk alıp geldiğinizde problem çıkması çok sinir bozucu oluyor.
paylaşımlı ekran kartları oyunlar için pek uygun değil maalesef.
bendede casper var özellikler aynı ve memnunum
bir ara casperi ben de çok tutuyordm,fakat inceledikçe diğer pcler ile karşılaştırdıkça ne kadar adi bir ürün olduğunu anladım,ürünleri tamamen satış odaklı çıkarıyorlar,müşteri odaklı değil,
nasıl mı?mesela yukaıda arkadaşın dediği gibi i7 işlemciye koyulan ekran kartına bakın...rezillik,kullandıkları anakart da uyduruk bir şey,kasaları acayip çabuk dağılıyor,tuşları tez zamanda göçüyor kaç tane 3-4 aylık makina gördüm hepsi mi pert olur yaw resmen tuş takımları göçmüş,on-off tuşuna çakmagın tersi ile basıyorum ki açılsın :)