arkadaslar dell yerıne aynı fıyatta olan ve daha ustun ozellıkelrı olan casper nırvana ıle tanıstım almayı dusunuyorum.acaba kullanan yada bı bılgısı olan varsa cvp atabılırmı cok sevınırım tskr!
casper notebook kullanan varmı???
bence casper dan uzak dur dell de pek tavsiye etmiyorum monster marka veya asus birde msi markalarına yoğunlaş
Asus mu dediniz....Aldım ve sefilleri oynuyorum...Asus Türkiye ne iş yapar bilmem ? Adamlar bir fan koymuş makineye yolcu uçağı motoru gibi çalışıyor...Gönderiyorum servise, değiştirdik diyorlar...Bu defa tek motorlu uçak gibi çalışıyor...
sinancaAsus mu dediniz....Aldım ve sefilleri oynuyorum...Asus Türkiye ne iş yapar bilmem ? Adamlar bir fan koymuş makineye yolcu uçağı motoru gibi çalışıyor...Gönderiyorum servise, değiştirdik diyorlar...Bu defa tek motorlu uçak gibi çalışıyor...sinanca sen hangi modeli öneriyorsun söyle de bizde ona bakalım öyle bülbül gibi şakırdamayalım
erkanc"Bülbül gibi şakımak" deyimi bu forumun ciddiyeti karşısında biraz hafif kalıyor..Neyse...Öncelikle sana bir marka önerebilmem için gereksinimlerini bilmemiz gerekiyor...Ben farklı bir noktaya temas ediyorum...Türkiye'de herşey satış öncesine göre kurgulanmıştır...Dikkat edilmesi gereken satış sonrası hizmettir..Bunun içinde almayı düşündüğün markalar hakkında yapılan ulusal şikayetlere bakmalısın....sinancaAsus mu dediniz....Aldım ve sefilleri oynuyorum...Asus Türkiye ne iş yapar bilmem ? Adamlar bir fan koymuş makineye yolcu uçağı motoru gibi çalışıyor...Gönderiyorum servise, değiştirdik diyorlar...Bu defa tek motorlu uçak gibi çalışıyor...sinanca sen hangi modeli öneriyorsun söyle de bizde ona bakalım öyle bülbül gibi şakırdamayalı
Size bir soru sorayım
Casper ne zamandan beri notebok üretiyor aynı şey vestel içinde geçerli..
Buna casper değilde içinde ki özelliklere bak
Markaya değil
İçindeki özellikler önemli olan.Yoksa casper miş vestel miş bunlar işe yaramaz . Ben içindeki parçaya bakarım markaya değil.
Sana tavsiyem markaya, veya örünüşe değil içindeki özelliklere bakarak al..
arkdaslar casper oncelıkle turk fırması turkıyede fabrıka acan tek fırma halada ole ayrıca casper arkdsım 1991 yılından berı uretım yapıo 2 unıversıtelı genc tarafından acıldı we buyudu gelstı hala da buyuo 2002 yılından bu yanada en iyi laptop üretim odulunu alıyor . Ürettiği makınalar hem tasarım hem kullanım hemde ozellık bakımdan cok cok ıı we her sehırde serwıs agı war ben hep csper kullandım sımdı aldgım pc de casper t930 9k95 1.700 ytl ye we ozellık bakımdan da cok cok ıı( http://www.casper.com.tr/UrunDetay.aspx?intStockNo=168 )
Sımdı fıyata gelelım fıyatları ozellıklerıne gore cok cok ucuz casper makına begenın we fıyatını dıer markalarda kı ozellıklerıne gore kıyaslayın bence cok cok kalıtelı CASPER KIMKI DIEN BI UYE BENCE ANLAMIYORDUR TEKNOLOJIDEN
redsoldierarkdaslar casper oncelıkle turk fırması turkıyede fabrıka acan tek fırma halada ole ayrıca casper arkdsım 1991 yılından berı uretım yapıo 2 unıversıtelı genc tarafından acıldı we buyudu gelstı hala da buyuo 2002 yılından bu yanada en iyi laptop üretim odulunu alıyor . Ürettiği makınalar hem tasarım hem kullanım hemde ozellık bakımdan cok cok ıı we her sehırde serwıs agı war ben hep csper kullandım sımdı aldgım pc de casper t930 9k95 1.700 ytl ye we ozellık bakımdan da cok cok ıı( http://www.casper.com.tr/UrunDetay.aspx?intStockNo=168 )KESİNLİKLE BEN DE ARKADAŞA KATILIYORUM
Sımdı fıyata gelelım fıyatları ozellıklerıne gore cok cok ucuz casper makına begenın we fıyatını dıer markalarda kı ozellıklerıne gore kıyaslayın bence cok cok kalıtelı CASPER KIMKI DIEN BI UYE BENCE ANLAMIYORDUR
CASPER KULLANIYORUM VE BEN DE ARKADAŞ GİBİ ÇOK MEMNUNUM
redsoldierarkdaslar casper oncelıkle turk fırması turkıyede fabrıka acan tek fırma halada ole ayrıca casper arkdsım 1991 yılından berı uretım yapıo 2 unıversıtelı genc tarafından acıldı we buyudu gelstı hala da buyuo 2002 yılından bu yanada en iyi laptop üretim odulunu alıyor . Ürettiği makınalar hem tasarım hem kullanım hemde ozellık bakımdan cok cok ıı we her sehırde serwıs agı war ben hep csper kullandım sımdı aldgım pc de casper t930 9k95 1.700 ytl ye we ozellık bakımdan da cok cok ıı( http://www.casper.com.tr/UrunDetay.aspx?intStockNo=168 )arkadaşım senin bu firmanın servisinden başın yanmamış tabi konuşursun haklıda olabilirsin ama benim başım yandı pc laptop fartmez öyledeğilmi servis servis işte tamam oturuğunuz bölgenin servisi iyi olabilir ama bu forumda pak çok kişi aynı şeyi söyliyorsa bi bildikleri vardır öyle değilmi??
Sımdı fıyata gelelım fıyatları ozellıklerıne gore cok cok ucuz casper makına begenın we fıyatını dıer markalarda kı ozellıklerıne gore kıyaslayın bence cok cok kalıtelı CASPER KIMKI DIEN BI UYE BENCE ANLAMIYORDUR
Arkadaşım bende casper servisliği yaptım onu bunu karalamak o kadar kolay değil herkes elinden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyor sonuçta içinde kullanılan malzeme ya msı ya ati yada nvidia casper ı karalamak bu firmaları karalamak demek KÖTÜ MARKA YOKTUR KÖTÜ SERVİSÇİLİK VARDIR...!!! konumuz bu değil ama ne gibi bi özellikli bi bilgisayar istediğini yazarsan başka markalarıda kıyaslama imkanımız olur...Saygılar
Ben Casper ALMANI ÖNERMEM
sadece parça toplaması yapıyor ve satiş sonrası teknikserviside iyi değil
Servis Bakımından HP veya Asus tercih edebilirsin
sakarboy abim bir soruma aynen şöyle cevap vermişti
çünkü casper fabrikasında bilgisayarın B sinden anlamayan insan ların eline bi anakart bi işlemci tutuşturuyolar diyolarki bunları birbirine monte ediceksin. cocuk monte ediyor ama soruyorum bu monte ettiğin şey nedir(işlemciyi soruyorum) bilmemki abi işlemci galiba diyor bana bunları birbirine monte et dediler okadar.
gerisini siz düşünün.. daha fazla detayına girmeye gerek yok.
Kalitesiz Eleman(ucuz maaş)
ucuz işicilik
En basit teknoloji
Kendine özgü en ufak bir program dahi yok.
(yani ne programcıya nede yazılım geliştirme elemanına ihtiyaç var.) hiçbir Casper Notebook da Bios Update gördünüzmü??? ben görmedim buda demekki hiç bir yazılım geliştirme PErsoneline ihtiyacı yok.
donanım tamamen Yurt dışı. Herhangi bir sorunda bi yerden sonra kendileri bile sorunu tespit edemiyorlar çünkü cihazı tanımıyorlar.
oysaki en basit notebook markalarında bile kendi özgü yazılımları var. donanım testleri mevcut.
sadece topla birleştir mantığı!!!
oo CASPER dünya deviymiş pehh..
sadece olan biten şu;
büyük bir teknik servis alanı bi sürü eleman (çoğu parçaları tanımaz)
vermişler hepsinin eline bi anakart bi işlemci birleştir kasaya topla koy çıkışa. başka hiç birşey herşey sıfır.
tüm aksamlar Çin malı(LCD,Kasa,Plastik Aksamlar Vb.)
Kullandığı tüm PC lerde anakartlar Biostar ın en dandik anakart serisinden. adam bunu alıp ne taksınki bu anakarta.
İşte bu yüzden Casper UCUZ !!!!
arkadas ben ankarada oturuyorum MALATYA da okuyorum ankarada da malatya da da basım yanmadı laptopun kullanımına we bozulumuna gore deısır serwıs suresı sen kullanmayı bılmıyorsan dogrudur agzın yanmıstır hatta cebınde yanmıstır.. Ayrıca yukarıda arkds CASPER ı kotuledı o pc frmasımı dedı ona dedım ben anlamadıgı bellı tas gbı turk frma aynı ozellıgı sana daa ucuza getırıo ama o daa kotuluyor turk mılletı ıste şeyim hıyar dıyene kosuo.....
yhaf siz neyden bahsediosunuz ki CASPER Türkiye de ki en iyi marka bunun üstüne bilgisayar tanımam kendimde toshiba kullanıodum inanın ya da inanmayın hiç önemli deil toshiba yı satıp CASPER nirvana aldım ve o kadar memnunum ki satış sonrası hizmeti olsun bilgisayrın performansına kadar ......odada sinek uçsun sesini duyuyorum ve o kadar sessiz
arkadaşım ben casper nirvana p8700 serisini kullanıyorum valla süper daha bi sorunla karşılaşmadım windows 7 de kurdum mükemmel ([email]mehmetali@dirmilli.com[/email])
aman kardeş.... orada duuuuurr. ben aldım ilk günden hatalı çıktı onu değiştirdiler zor şer diğeri birkaç ay kullandım anakart arızalandı.. yetkili servise götürdüm. bizi alakadar etmez dediler ist deki servisin adresini werdiler buraya kargoyla gönder dediler.. onuda yaptım we oradan sıwı teması diye bir rapor tutuldu geri geldi. we buradak, pc tamircilerine gösterdim alakası yok ne sıwı teması nebişey.. uzun lafın kısası makina güzel ama ,,, serwisi arızalı,,, alırsan başının çaresine bakmayı da göze alacaksın
aman haaaa atacak paran warsa :)) bana wer...
Casperdan uzak dur derim. Benim casper nirvanam var ve teknis servisten illallah geldi. bilgisayarım 2.5 yılda 6 ay tamirde kaldı ve sürekli aynı arızaları yaptı. teknis servisin bişeyden anladığı yok. 2-3 tane insan çalıştırıp senin bilgisayarını 2 ay bekletiolar. Dava etme konumuna geldim artık. Sakın alma derim
şu marka bu marka o kadarını bilemem ama bir marka iyiyse tüm modellerimi iyi.? "hayır tabiki.!"
bir sürü marka ve onlarca model var en iyi yöntem "bizzat kullanandan" tavsiye almak.tabi o kötü deyince bide ona sormak lazım neden niye ? çünkü en kaliteli malı dahi pul eden insanlar var !!!
caspera gelince "casper çok kaliteli" diyen birini duymadım,bunca adam bişey biliyo demekki
casper nirvana p8700 kullanıcısıyım oynadığım bir kaç oyundaki ısınma problemi dışında başka bir problem yok
Şahsen ben gittim Casper kötü diyen markayı karalayanlara karşı Nirvana serisi Mükemmel bir Laptop aldım ve Allah'a şükür daha tık etmedi odada sinek uçsa duyuyorum estetik mükemmel ergonomiklik hat safhada Windows 7 ile uçuyor ayrıca Windows 7 Driverları ve Windws 7 DVD side yanında veriliyor, Biliyoruz bizde, Casper'ın Tüm Bileşenleri pek tanınmayan ve yurtdışındada pek tanınmayan ama çoğu laptop'un içerisinde bulunan markalar var ve Çinde üretiliyor bunları biliyorum ama Performansdan ödün verdiği hiç bir şey yok ... Eee sorun ne ozaman servismi, daha hiç servise gitmedim İnşallah'da gitmem ama bir merkezdeki servis kötü diye hepsi kötü olamaz bu saçmalık olur Artık siz istediğiniz kadar karalayın saçmalamaya çalışın belki bir mdel alırsınız modelde sorun vardır neden olmasın ellerinde gelenleri yapmaya çalışıyorlar ve Türkiye'ye en iyi teknolojiyi diğer markalardan 2-3 hafta daha önce ve daha ucuza getiriyorlar ama Buda suç oluyor...
bende aldım vatandan 1 hFTA OLDU GT540M EKRAN KARTI İ7 2630 İŞLEMCİ 6GB RM 640 HARDDISK UCUO MAKINA OYUNLARDA FLN SUPER
4 -5 arkadaşım kullanıyor casper nirvana serisinin i7 işlemcili modellerinden.. canavar gibi valla yüksek ayarda açmadığı oyun yok.. bu arada yaşadığım bi olayı paylaşmak istiyorum bizim kurstan bi çocuk 2.250liraya asus aldı ben 1.355 liraya LG aldım.. o oyunları orta ayarda kasmadan oynuyor ben ise yüksek ayarda kasmadan oynuyorum :D gerisini siz düşünün.. :DDDD
arkadasim 3 yildir nirvana kullaniyor nfs n'n her serisini oynadi .cok oyun yukleyip siliyo pc hala canavar gibi calisiyor/ bizim kuzenlerin casper laptopu var 5 yildir kullaniyor hala tas gibi servis yuzu gormadi; bende simdi 1370 tl ye I480 6L35P aldim \ forever casper diyorum