casper servisine ön yargılı davranmayın okuyun.

KENAN_35
01-03-2011, 12:00   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
990 mesaj

ellerine sağlık kardeşim çok güzel yazmışsın.. casper ödül almış bir markadır kimse çamur atmasın 5arkadaşım kullanıyor hiç problem yok 10numara bilgisayar üretiyorlar.. ülkemizde üretildiği için gümrük vergisi yok o yüzdende çok ucuz..

melan2508
01-03-2011, 22:50   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
125 mesaj

casper türk malıdır bu yüzden gümrük vergisi veya herhangi bir vergi uygulanmamaktadır bu yüzden ucuzdur
malzemenin kalitesiyle bir alakası yok

Zweepy
22-08-2016, 22:46   |  #28  
Taze Üye
3 mesaj

erşah abi bişey sormak istiyorum benimde bilgisayarım casper masaüstü dah yeni aldım pc yi 3 ay oldu alalı ve 3.ayda oyuna girince mavi kareler çıkıp atmaya başladı bi kaç gün böyle oldu sonra windows çöktü fln garantiye verdim senin gibimi benim sorunumda sormak istedim sadece oyuna girince böyle oluyo hatada sanırım nvidia kodex mi kodec mi ney yanıt vermeyi durdurdu ve durumdan kurtuldumu neydi tam hatırlayamıyorum ama çok üzüldüm yani sen git hayvan gibi para ver 2300 tl mi neydi pc bu arada ;( 3 ay oyna oynayama ve bozulsun ztn 2 ay oynayabildim 3.ay başladı sorun 3.aydan kastım 30 gün yani 30 günde ben bilgisayarcıya falan elettim bu arada taşıyarak elettim 3 kere merdiven çıktım indim fln 6 kere oldu 6 kere elettim ayıptır söylemesi her dafasında g*tüm terledi yani sıkıldım baya bi süreden sonra hayattan soğudum abi bildiğin soğudum hayattan yaşamayaydım keşke fln oldum la o derece yani ben bu sorunu forumdada paylaştım cevap verirler diyede 1 Allah ın kulu cevap vermedi ;(

Zweepy
22-08-2016, 22:51   |  #29  
Taze Üye
3 mesaj

birde ben garantiye verdim 2 hafta oldu net. hala gelmedi pc vallahi çıldırıcam sinirden pıçaklıycam kendimi o durumdayım yani eski pcden yazıyorum rahmetlide sizlere ömür youtubede video açınca donuyo videolar kasıyo ahaha :D