casper sürücü yazılımları klavuzu ?

HPQ-User
16-09-2008, 16:01   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

casper sormuş:
arkadaşlar casper bilgisayarımın casper sitesinde indirmek vede güncellemek için bişi varmış bunun yolu nedir acaba bu nasıl oluyor söylermisiniz çok teşekkür ederim.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
windows vista home premium

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)

deadly_saw000
16-09-2008, 17:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
487 mesaj

kardeş dediğin bios güncelleme olabilir.başka şeylerde olabilir.ama ben bios güncellemeyi dedğini farz ediyorum.
öncelikle bende cdasper kullanıyorum(laptop).bende casper ın sitesinde biosumun yeni versiyonunu indirmek istedim.ancak CASPER işte.bulamadım.teknik servise e-mail attım.sizi bilgilendireceğiz dediler.daha sonra teknik seervise gönderin biz güncelleyelim dediler altta da key numarasını da gönderirseniz sizin için daha iyi olur dediler.tabii be güvenip gönderemedim.

işin özü casper'ın sitesinde pc nin modelini bul(varsa)yoksa bir şey yapamazsın...KahkahaKahkaha

cinar844
16-09-2008, 18:21   |  #3  
cinar844 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
625 mesaj

burada bilen bir arkadaş çıkar herhalde

deadly_saw000
kardeş dediğin bios güncelleme olabilir.başka şeylerde olabilir.ama ben bios güncellemeyi dedğini farz ediyorum.
öncelikle bende cdasper kullanıyorum(laptop).bende casper ın sitesinde biosumun yeni versiyonunu indirmek istedim.ancak CASPER işte.bulamadım.teknik servise e-mail attım.sizi bilgilendireceğiz dediler.daha sonra teknik seervise gönderin biz güncelleyelim dediler altta da key numarasını da gönderirseniz sizin için daha iyi olur dediler.tabii be güvenip gönderemedim.

işin özü casper'ın sitesinde pc nin modelini bul(varsa)yoksa bir şey yapamazsın...KahkahaKahkaha

deadly_saw000
16-09-2008, 22:58   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
487 mesaj
cinar844
burada bilen bir arkadaş çıkar herhalde
demek istediğini anlayamadım kardeş?? ben de biosumu güncellemek istedim.burada forumda konu açtım.pc nin markası casper deyince sitesinden bak dediler.orada olur dediler.bende baktım yoktu.benim model.ama belki arkadaşın modeline uygun olanı wardır!!!orası belli olmaz artık...

ha bios güncellemeden bahsetmiyor da olabilir arkadaş tam bir şey sölemediği içinDeli

cinar844
16-09-2008, 23:08   |  #5  
cinar844 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
625 mesaj

evet dostum arkadaş eğer sistemin çalışıyorsa boşver güncelleme demek istiyor ama benim sistemim de ne olduğunu beş altı aydan beridir tespit edemediğim bir sorunum var o sorunla alakalı burada dünya kadar topik açtımsada koskoca chip bu meseleme bir çıkış bulamadı sorun şu bilgisayarımda herşey ama herşey çözünürlüğü düşürülmüş gibi ufaldı yani 1024x768 ayarladım ama sanki 1280x768 ayarlı gibi gözüküyor ve bende bu sebepten kafayı

deadly_saw000
demek istediğini anlayamadım kardeş?? ben de biosumu güncellemek istedim.burada forumda konu açtım.pc nin markası casper deyince sitesinden bak dediler.orada olur dediler.bende baktım yoktu.benim model.ama belki arkadaşın modeline uygun olanı wardır!!!orası belli olmaz artık...

ha bios güncellemeden bahsetmiyor da olabilir arkadaş tam bir şey sölemediği içinDeli