arkadaşlar daha öncede açtığım konudakinin dewamı gibi bir sorunum var
diğer konuda nereye başvuracağım demiştim bunda ise
başvurduktan sonra yani adres vs vs verdikten sonra ne zaman veya nasıl bir sürüm gelmesi yani 64- bitmi yoksa 32- mi ultimade yoksa home premium mu?
Casper ve Windows 7
Sana 32 bit yollanır ama istiyorsan Casper'a Adresini telefon numaranı ve 64 bit istediğini Yaz yollarlar. (Vista'da bana 64 bit yollamıslardı ama 7'de yollarlar mı ellerinde var mı Bilemem...)
Sana 32 bit yollanır ama istiyorsan Casper'a Adresini telefon numaranı ve 64 bit istediğini Yaz yollarlar. (Vista'da bana 64 bit yollamıslardı ama 7'de yollarlar mı ellerinde var mı Bilemem...)bende bunu arıyorum yani nereye yollayabilirim adres veya bi telefon numarası ?Casper'ı biliyorsam sana 32 Bit yollar :) Sen de geri yolarsın böyle bir bakmışsın Windows 8 128 BVit çıkmış...İşin öbür yanı, adamlara söylese istediğin sürümü.
yani casper bu 2 yıla anca yani 64 bit olmasa bile ultimate istediğimi nasıl belirticem başvuru formunda sadece adres telefon msn vs. vs. sordular sonra tamam adrese gönderilcek diyor !lütfen siz bi iletişime geçin sitenin altını üstüne getirdim yok... yetkili bir birimin bile telefonu yok
siz görüşün yetkililerle ?
garantinizin bulunduğu teknik servis e gidin..
müşteri hizmetlerini arayın sitede olmalı
siz görüşün yetkililerle ?hafta içi kesinlikle gidicem. ya oraya da oturtmuşlar bi b*ktan anlamayan birini... geçen gittim ne zaman yükseltcez dedim "" valla bende bilmiyorum"" dedi. sonra başka gün gittim. ""hat yok"" dedi lafı sokcaktım ne lan bu telefon şirketimi dicektim ama ....:garantinizin bulunduğu teknik servis e gidin..
müşteri hizmetlerini arayın sitede olmalımüşteri hizmetleri yok sadece teknik servis var ondada il ilçe soruyo sana yol gösteriyor ama osman abinin sölediğini yapacağım.Home Premium verilir.ben vista home pre. 32 bit almıştım yani yanında verdiler ben almadım. işin kötü yanı ben okuduğum şeylerden sonra kesinlikle 32 bit kullanmam 64 bit dururken demi :)
x86 ise x86; x64 ise x64 verirler. :)başka arkadaşta istedim yoladılar demiş öle istemekle olsa hem casper adresi olarak neresi yazdım bu birinin ev adresi değilki şirket hangi birine yolayacaksın ?
Halil Şahin , sölediklerine göre seni ciddiye almıyor bu adamlar...Ciddiye almalalı için ,ne yaparsın artık sen düşün....
yani göz göre göre , kazıklanıcaksın..buna dur demek için geç kalma..
casperın 64bitlik sürümcdlerinin olduğunu sanmıyorum
çünkü bende bu durumdayım 32 bit geldi ondan önce sistem geri yükleme olsun hep 32 bit geldi o yüzden
nasıl ya adamlar kocaman şirket nasıl 64 bit olmasın xD
ee 64bit i verirse , bu işten çıkarı ne olacak casper ın ? :)
adamlar işini biliyor :)
Bu saçmalığı casperın sahipleri bile söylüyo merak etme:)
Casper marka bir pc alıyorsan 4 gb ramin varsa ya Lisansını kaldır bi kenara at 64 bit lisansı al 230 ytl:)
Bi seçenek daha var alırken ram miktarını 3 yaptır rahatla.
64 bite fazla merak salma 64 Bit programlar henüz yaygın değil ben Winrar ve Photoshop dışında Diğer tüm programları 32 bit kullanıyorum 32 bit bi program 2 GB bellek sınırını aşamaz.Dikkat edersen yüksek seviye sistem isteyen oyunlar bile 2 GB bellek ister sistem gereksenimlerinde.
Özelliklede bunun en basit kanıtı CYRSISin 64 bit versiyonu var kur 64 bitte bi oyna farkı kendin gör.Birde 32 bitlik versiyonunu yükle zaten bu konudaki kararını kendin verirsin:)
ben dün aldım ve kurdum ücretsiz dvd yi 32 bit home premium geliyor