Benim 3 adet laptopbum var.Hp pavilion bilgisayarıma sizin yorumlarınıza uyarak home basic kurdum.Şu anda hiç bir hatası yok ancak aşırı hdd aktivitesi var zor açılıyor bir oyundan çıktığımda yada bir program kurduğumda zor toparlanıyor bilgisayar ve bir sure kullanılmaz hale geldiğide oluyor.Annem doğru duzgun bilgisayar kullanmayı bilmiyor bir duraksamada bile bozuldumu diye korkuyor bunu istemiyorum.Rahatça kullansın istiyorum.Ona starter kursam duzgun bir şekilde kullanabilirmi diye asıl öğrenmek itiyorum.
Benim yorumlarımda şunu kur, bunu kur gibi birşey yoktu(öncekilerde) bugünkü yorumumda öncekilerle aynı sadece bir fikir olarak Home Premium olabilir dedim ;)
Dediğiniz sorunlar Home Basic yada başka bir sürüm olması ile yakında uzaktan ilgili değil tamamen özel (donanım yada yazıllım) sorunlar ve bu sorunu çözmek Starter kurmak değil...
Yani siz ona Ultimate de kursanız Home Premium da kursanız muhtemelen aynı sorunlar oluşacaktı.
Tekrar söylüyorum ; sistemin Home Basic, Home Premium yada Ultimate olması Windows 7'de performans açısından hemen hemen fark yaratmaz. Ekran kartınız Aero'yu destekliyorsa Home Premium'u kurabilirsiniz.(İlk mesajımda kendimden alıntı yaptığım bölümü tekrar tekrar okuyun linkide inceleyin.)