Catalyst Control Center Acılmıyor Yardım :S

SaqoWo89
25-09-2011, 17:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Merhaba ,

Ati Radeon HD 4650 Ekran kartım var windows 7 kullanıyorum sorunum şu, 
Ekran kartını Yukluyorum ve masaustune sağ tıklayınca Catalyst Control Center gözüküyor..
Tıklayınca ekran donuyor bekliyor fakat açmıyor. 
Ben bunu Counter-Strike oynamak icin istiyorum arkadasta 250MB Ekran kartı var fps 150'lere cıkıyor, bende 101 gecince oynanmıyor :S

Forumdaki konuları inceledim fakat NET FrameWork yukleyin diyor 
Yukleyince Windows Özelliklerini Aç Veya Kapattan ayarla diyor giriyorum 
Ama Zaten orada .NET FramWork'un secili oldugunu goruyorum.. 

Lutfen acıklayıcı bir dille yardım edin bu işlerden pek anlamıyorum :S


İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium
Sistem Özellikleri:
Intel Core i5  CPU         650 @ 3.20 GHz 
4 GB RAM
2421MB Ati Radeon HD 4650


İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; InfoPath.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)

Son Düzenleme: SaqoWo89 ~ 25 Eylül 2011 17:10
aaaaaa123123
25-09-2011, 18:37   |  #2  
aaaaaa123123 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
313 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

http://www2.ati.com/drivers/11-8_vista32_win7_32_dd_ccc_ocl.exe Şunu Ve


Şunu İndirirsen Çözülecektir (Eski Driverları Kaldır)

SaqoWo89
25-09-2011, 18:45   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

kardeş 2. verdigin link calısmıyor :S

SaqoWo89
25-09-2011, 18:48   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

ayrıca benim sistem 64 bit

aaaaaa123123
25-09-2011, 18:54   |  #5  
aaaaaa123123 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
313 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Hmm Tamam Bi Dkk :)

aaaaaa123123
25-09-2011, 18:56   |  #6  
aaaaaa123123 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
313 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

http://support.amd.com/us/gpudow ... %2064-Bit%20Edition Bu Linkteki Download Yazanları Tıkla İndir Kur :) Düzelir Muhtemelen

aaaaaa123123
25-09-2011, 18:57   |  #7  
aaaaaa123123 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
313 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

İlk Çıkan 2sini indir

SaqoWo89
25-09-2011, 18:57   |  #8  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

tmm kardes deniyorum kapatma bi 10dk ya dönücem

aaaaaa123123
25-09-2011, 18:59   |  #9  
aaaaaa123123 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
313 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Kapamıyorum Buradayım :)

SaqoWo89
25-09-2011, 19:11   |  #10  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Olmadı kardes eski driverleri sildim sonra o ikisini yukledim bişi değişmedi hersey aynı . forumda diğer konularda .net frameworkle alakalı diyorlar ama ben onu anlayamadım.   olmazsa ozelden cozebilirmiyiz bunu teamwieverden falan.

aaaaaa123123
25-09-2011, 19:17   |  #11  
aaaaaa123123 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
313 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Olur Kardeşim Tabi Bu Arada Framework İle İlgili Olsa Uyarı Verirdi :)

SaqoWo89
25-09-2011, 19:22   |  #12  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Tamam ozele gel kardesim o zaman :)

Kapalı Hesap (200174)
25-09-2011, 20:27   |  #13  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

sorun çözülmemişse çözülmez zor çözülür çünkü aynı sıkıntıyla bende uraşıyorum en güncel versiyonu indiriyorum,64 bit uyumlu kurulum bitince açılmıyor kart'ın yanında verdikleri cd ile kurulum yapınca çalışıyor
üreticinin resmi sitesinden teknik destek  bölümünden form doldurdum yardım istedim,ilgilenmişler kartın özellikleri işletim sistemi vs bilgilerini istedikleri e mail geldi bende özellikleri yazıp yolladım geri

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223529) ~ 25 Eylül 2011 20:29
mladenbmv
26-09-2011, 01:11   |  #14  
mladenbmv avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
497 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

bendede aşağı yukarı aynı problem vardı 11,6 versiyonuna döndüm sonra düzeldi wındows 7 64 bıtte 11,6 dışındakiler hata veriyor.ilk önce 11,6 kurmanı tavsiye ederim.

SaqoWo89
26-09-2011, 18:27   |  #15  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Tamam arkadaslar sağolun deniyorum.

SaqoWo89
26-09-2011, 19:14   |  #16  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011
Alıntı: mladenbmv  
bendede aşağı yukarı aynı problem vardı 11,6 versiyonuna döndüm sonra düzeldi wındows 7 64 bıtte 11,6 dışındakiler hata veriyor.ilk önce 11,6 kurmanı tavsiye ederim.
Olmadı kardes ne yaptıysam olmuyor delirecem :S

SaqoWo89
27-09-2011, 18:58   |  #17  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2011

Yardım edin arkadaslar lutfen !!

WhiteDoGG
18-05-2013, 21:45   |  #18  
WhiteDoGG avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
165 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Bilgisayarın Laptop mu yoksa Desktop mu ?

WhiteDoGG
18-05-2013, 21:48   |  #19  
WhiteDoGG avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
165 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Bence en iyisi sen onu bir teknik servise götür kardeşim bende aynı hatayı almıştım ve bende ayrıca ekran kartı sorunu'da vardı 2 ekran kartı var fakat Bilgisayar Intel 4000 HD Graphics'i görüyordu AMD Radeon HD 7670m görmesi gerekirken.
Onu bilen birine yada teknik servise götür benimkini çözdüler ne yaptıklarını bilmiyorum. 
Bu arada flood için üzgünüm :D

Son Düzenleme: WhiteDoGG ~ 18 Mayıs 2013 21:49
murat5038
18-05-2013, 22:55   |  #20  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 681
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

2 Senelik konuyu neden cevaplıyorsun Teknik servise götür demişsin O adam 2 senede Allah bilir 10 kere götürmüştür hata çöp bile olmuştur leptobu.

arkee911
10-11-2013, 19:33   |  #21  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2013

http://www.technopat.net/forum/a ... lity-1-2-1-0-a.html
Dostum burada ki linkten amd cleaner programını indir sonra çalıştır.Çalıştığına dair sağ tarafta uyarı mesajı gelir.Bir kaç dakika sonra reboot uyarısı gelecektir.Onayla, bilgisayar yeniden başladıktan sonra amd güncel driverini tekrar yükle.Sorunun çözülmesi lazım.Aynı sorun bende de vardı.Bu şekilde çözdüm