Merhaba arkadaşlar.Ben pc kasasını yeni aldım ve masaüstünde sağ tıkladığımda catalsyt control center çıkıyor ilk başta ,tıkladığımda ise sonraki ve çık seçenekleri çıkıyor.Bu catalyst control center ne işe yarar adımları uygulamalımıyım, açıklayabilir misiniz?Bu arada windows7 kullanıyorum
Catalyst Control Center nedir ?
Catalyst Control Center, ATI ekran kartları ile beraber gelen ve sadece ATI ekran kartlarında; oyun için 3D, performans ayarları, masaüstü,ekran çözünürlük ayarları ve video, renk ayarları vb.. gibi birçok gerekli ayarı yapmamızı sağlayan bir yardımcı programdır.
konu açmanıza hiç gerek yoktu... google'a sorsanız istediğiniz kadar sonuç çıkar ve istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz... hem böylelikle gereksiz konu açılmamış olur hemde zaman kazanırsınız :))
CCC yani Catalyst Contor Center AMD kartların sürücüsüdür. Bu sürücü ile e.kartının performansını ve vereceği kaliteyi gibi birçok şeyi ayarlayabilirsiniz :)) Ancak sisteminiz yeni ise ve hazır bir pc ise(ki öyle diye düşünüyorum) o zaman kurcalamanıza gerek yok... Ama bazı oyunlarda yetersiz geliyorsa performans o zaman CCC'dan ayarı performans'a alıp daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilirsiniz... biraz da google'a baksanız fena olmaz :))
arkadaslar ben saphir atı hd 5670 aldım catalyser ı yukldim ama ekranı otomatik boyutlandırmadı bunu kendim elle yapmak istemiyorum bunu nasıl yapacam
tam olarak bilmiyorum ama bazı oyunların açılmasını saglıyor mesala dmc devil may cry gibi catalys control center kurmadann önce açılmadı kurduktan sonra çok rahat bir şekilde donmadan sorunsuz açılıyor