Catalyst Control Center nedir ?

bysmh
22-02-2011, 20:56   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj

Merhaba arkadaşlar.Ben pc kasasını yeni aldım ve masaüstünde sağ tıkladığımda catalsyt control center çıkıyor ilk başta ,tıkladığımda ise sonraki ve çık seçenekleri çıkıyor.Bu catalyst control center ne işe yarar adımları uygulamalımıyım, açıklayabilir misiniz?Bu arada windows7 kullanıyorum

Trance
22-02-2011, 21:23   |  #2  
Trance avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,058 mesaj

Catalyst Control Center, ATI ekran kartları ile beraber gelen ve sadece ATI ekran kartlarında; oyun için 3D, performans ayarları, masaüstü,ekran çözünürlük ayarları ve video, renk ayarları vb.. gibi birçok gerekli ayarı yapmamızı sağlayan bir yardımcı programdır.

firaristt
22-02-2011, 21:23   |  #3  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

konu açmanıza hiç gerek yoktu... google'a sorsanız istediğiniz kadar sonuç çıkar ve istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz... hem böylelikle gereksiz konu açılmamış olur hemde zaman kazanırsınız :))

CCC yani Catalyst Contor Center AMD kartların sürücüsüdür. Bu sürücü ile e.kartının performansını ve vereceği kaliteyi gibi birçok şeyi ayarlayabilirsiniz :)) Ancak sisteminiz yeni ise ve hazır bir pc ise(ki öyle diye düşünüyorum) o zaman kurcalamanıza gerek yok... Ama bazı oyunlarda yetersiz geliyorsa performans o zaman CCC'dan ayarı performans'a alıp daha iyi bir oyun deneyimi sağlayabilirsiniz... biraz da google'a baksanız fena olmaz :))

ksk2000
17-09-2011, 14:16   |  #4  
Yıllanmış Üye
135 mesaj

arkadaslar  ben  saphir  atı hd 5670 aldım   catalyser  ı  yukldim  ama  ekranı  otomatik  boyutlandırmadı bunu  kendim   elle   yapmak   istemiyorum     bunu   nasıl   yapacam

brsgnc01
04-05-2013, 14:09   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

tam olarak bilmiyorum ama bazı oyunların açılmasını saglıyor mesala dmc devil may cry gibi catalys control center kurmadann önce açılmadı kurduktan sonra çok rahat bir şekilde donmadan sorunsuz açılıyor

fatihgf
23-02-2014, 15:34   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

ben bu programı kuramadım yardımcı olur musunuz