Arkadaşlar; bir süredir programlamaya başlamak istiyorum ama öğrenebileceğim bir kaynak bulamadığım için başlayamıyorum. Programlamanın temel mantığını ve mümkünse C/C++ ile ilgili e-kitap bulmama yardımcı olursanız sevinirim.
C/C++ Öğrenmek İstiyorum
kardeş sana önerim git kitapçıdan nirvana yayınvcılık veya pusula yayıncılğın kitaplarındn bi tanesini al bu işler öle e-kitapla forumlarla öğrenilmiyor ben C# öğrenmeye çalışıyorum eğer forumlardan sitelrde konu öğrenmek istersen düzgün bi sıra bulamıyorsun ama kitaplarda düzgün bi sırayla anlatıyorlar hem ne öğreneceğini biliyorsun kitaplarda e-kitaplada olmuyor bi kitap daha öğretici
Haklısınız gerçek bir kitapla daha iyi öğrenebilirim. İlginize ve yardımınıza teşekkür ederim.
Görsel eğitim videolarıda çok yardımcı oluyor denemeni tavsiye ederim
Görsel eğitim videolarının öğrenmeye yardımcı olduğu kesin ama benim için kitap daha uygun. Videolar internet kotasını aşmama neden olabilir. Yine de ilginize teşekkürler.
istersen sana okuldan aldığım notları yollarım ama hepsi ingilizce ingilizcen iiyse yollayayım
ben c ve c++ tan sonra c# ögrenmiştim sana tavsiyem kesinlikle pusula yayıncılıktır.