ccleaner prgoramı açınca hemen kapanıyor yardım!..

cartacian
28-03-2009, 16:40   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
19 mesaj

virüs varmı yokmu anlamak için antivirüs kurucaksın! diye bir şart yok. goodla online tarama yaz ordan (tafsiyem nod32) online tarama yaptır. çoğu antivirüs resmi sitelerinde online tarama seçeneği mevcud. ccleanerin çalışmamasına v.s. bakınca şu sorular geliyor, görev yöneticisi ve regidite ulaşabiliyormusunuz?

she
28-03-2009, 16:49   |  #27  
OP Üye
78 mesaj

online tarama ücretsizmi oluyor? benim net kotalıda

Banned
28-03-2009, 16:53   |  #28  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
she
nod32 kiyi cdden kurmuyorum yane hatanın cdle hiç bi alakası yok hem pcnin güvenli modda açılmadığınıda söylemiştim yane güvenli modda açılmadığı için combofix ile taratmakta imkasız oluyo bu durumda..
combofixle tarama yapman iin illa güvenli modu seçeceksin diye bir kanun yok şimdilik antivirüsü devredışı bıraktıktan sonrada bu programı kullanabilirsin hatta bu durumda kullanmalısında.

she
28-03-2009, 16:59   |  #29  
OP Üye
78 mesaj
Kylie
combofixle tarama yapman iin illa güvenli modu seçeceksin diye bir kanun yok şimdilik antivirüsü devredışı bıraktıktan sonrada bu programı kullanabilirsin hatta bu durumda kullanmalısında.
ama ben diorumki zaten benm pcye virüs programı kurulduğunda pcde virüs olduğu için tarama yapılmasına izin vermiyor ama genede ben bu programıda kurup tarama yapmayı denicem

Banned
28-03-2009, 17:04   |  #30  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

senin burada yazılanlar dışında fazla yapacak bir şeyin kalmamış bence sen nod32 yerine avira kullanmalısın çünkü nod işe yarasaydı bugün bunları yazmıyor olacaktın denemeni öneririm.

aytmatow
29-03-2009, 22:59   |  #31  
Üye
77 mesaj

Virüs temizlemek sorun değil anlaşıldı ki senin antivirüs zayıf kalıyor Avira veya KİS 8 Kullan Silinmeyenler için Combofixide dene   Ayrıca bu Ccleaner çok tutuluyor ama bnde çok hata verdi örneğin eksik dll dosyaları gibi onun yerinede Adwanced SystemCare çok daha iyi sonuç veriyor.

Mustafa@PC
30-03-2009, 01:35   |  #32  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj
aytmatow
Adwanced SystemCare çok daha iyi sonuç veriyor.
Advanced SystemCare  bu programda iyidir...

Turkoqlu
23-10-2009, 19:38   |  #33  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadaşlar Eğerki İlla CCleaner Programını Açmak İstiyorsanız Belki Komik Gelecek Ama Sadece CCleaner Dosya İsmini Kafanıza Göre Cleaner İsmi İçermeyen Bir İsim Yaptığınızda Kapanmıyor.Bu Kapanmanın Sebebi Virüs Programınızdan Kaynaklanabilir Büyük Bir İhtimal.Yazdığım Gibi Sadece Programın İsmini Değiştirmeniz Yeterlidir.Saygılarımla   Can Türkoqlu

wural26
23-04-2010, 17:29   |  #34  
Taze Üye
1 mesaj

Ben de yaklaşık 6 aydır aynı sorunu yaşıyorum. En az 10 kere format atmışımdır. C: D: ne varsa sildim tekrar format attım yine aynı sorun yaşandı.
CCleaner, Media Player Classic, Nod 32, PC Tools İnternet Security programlarını kuruyorum simgeye çift tıklayıp açmak istediğimde program açılıyor iki saniye sonra kapanıyor.
Nod32 nin simgesi sağ alt köşede fareyle üzerine gittiğimde kayboluyor.
Media Player Classic programı için C++ Runtime Error (tam olarak böyle mi yazıyordu unuttum) diye bi hata çıkıyor.
Bunun yanında Ccleaner a çift tıkladığımda Çekirdek yoluyla bağlantı kurulamadı diye hata penceresi açılıyor.
Bilgisayar güvenli modda başlamıyor.
Anlamadım gitti bu nasıl bişey. Arkadaşlar bilen birisi varsa lütfen yardım etsin. Özel mesaj göndersin. E-mail ile ulaşsın. Vallahi bazen ırmağa atasım geliyor bunu. 

Son Düzenleme: wural26 ~ 24 Nisan 2010 16:06
suley
17-01-2011, 01:03   |  #35  
suley avatarı
Taze Üye
10 mesaj

Her ne kadar eski bir konu olsada bende de şu an güncel bir sorun. Ccleaner'in bütün sürümlerinde aynı sorun var. Bilgisayara formatt attım. Programları kurmadan Ccleanırı kurdum . düzgün çalışıyordu. Birkaç gün sonra bulaşan bir virüs Ccleaner açılışını engelliyor ve F8 yani güvenli mod çalışmıyor. Devre dışı. Kısacası F5 veya F8 ve Ccleaner devre dışı. Geri yükleme noktasını kapatıp svchost programını sildim. Taramalar jefoo diyor. Çözümü olan var mı?

Kapalı Hesap (154666)
17-01-2011, 05:29   |  #36  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
Alıntı: suley  
Her ne kadar eski bir konu olsada bende de şu an güncel bir sorun. Ccleaner'in bütün sürümlerinde aynı sorun var. Bilgisayara formatt attım. Programları kurmadan Ccleanırı kurdum . düzgün çalışıyordu. Birkaç gün sonra bulaşan bir virüs Ccleaner açılışını engelliyor ve F8 yani güvenli mod çalışmıyor. Devre dışı. Kısacası F5 veya F8 ve Ccleaner devre dışı. Geri yükleme noktasını kapatıp svchost programını sildim. Taramalar jefoo diyor. Çözümü olan var mı?
sailty.aa virüs böcüğü bulaşmış. format fayda etmeyebilir. yöntemleri farklıdır. Çözüm bulamamışsanız anlatırım.

suley
19-01-2011, 02:35   |  #37  
suley avatarı
Taze Üye
10 mesaj

Sevgili dostum [url=../kisisel/154666/]mr_yamyam[/url], avira rescue, OTL, HiJackThis, ComboFix gibi programları birazdan deneyeceğim. Sorun çözülmezse değerli yardımlarını beklerim. Sorun anlattığım gibi sadece Ccleaner ve başka programların açılmıyor olması değil. Sanki bir iş yapıyormuş gibi geri planda çalışan bazı programların anlamsız bir şekilde hdd yi şişirmesi.

mustafa sağ
21-01-2011, 21:21   |  #38  
Yıllanmış Üye
132 mesaj

nod 32 yi kurduğunda ilk başta öyle hata veriyor sonra yeniden başlattığında pc ni nod 32 çalışıyor arkadaşım... olmazsa mustafa pc nin dediğini dinle

mustafa sağ
21-01-2011, 21:21   |  #39  
Yıllanmış Üye
132 mesaj

nod 32 yi kurduğunda ilk başta öyle hata veriyor sonra yeniden başlattığında pc ni nod 32 çalışıyor arkadaşım... olmazsa mustafa pc nin dediğini dinle