arkadaşlar ccleanerı programı açınca birkaç saniye görünüp kapanıyor yani program açıldıktan hemen sonra kapanıyor. programı kaldırıp yeniden kurdum ama yine aynı sorun. bu sorunu yaşayan ve çözebilen var mı yardımcı olursanız sevinirim
ccleaner prgoramı açınca hemen kapanıyor yardım!..
- 1
- 2
bendede zaten ccleaner ın son sürümü 2.18.878 var.
clenar ın seceneklerını ıcınde temızlık bıttıkten sonra kapat dıye bı secenek var onu kapat oyle dene
ya zaten ccleaner programı açınca hemen kapanıyor temizleyemiyorum e doğal olarak ayarlarınıda değiştiremiorm
Güvenlik duvarınız veya anti-virüs programınız ccleaner'ı engelliyor olabilir. Kontrol edin.
bilgisayarımda şuan hiçbir virüs programı yok kurulmuyo zaten nod 32 deniyorm çakirdekle iletişim sırasında bi hata oldu die hata veriyor başka bi virüs programı deniyorm olmuyo tarama fln yapımıor.. pcmde virüs var büyük ihtimalle silinsin die format attım ama bişe yaramadı hala gitmedi temizlemek için virüs programıda yüklenmio ne yapabilrmki nasıl silebilirm virüsleri
güvenli modda açmayı denedm ama pc güvenli modda açılmıor güvenli modu saçtiğimde pc yeniden başlıyor ve gene aynı şeyi soruyor gene güvenli modu seçiyorum aynı şeyler oluyor açılmıoy yane off delircem ya nası temizlicem bu virüsleri..
pc mi güvenli kipte açmayı denedm ama açılmadı yaa pcyi yeniden başlatınca f8le açtım ordan güvenli kipi seçtim tmm dedim pc yeniden başladı ve gene aynı şey geldi gene güveli kipi seçtm başlat dedim gene ayı şey oldu gene sordu açılmadı yane offf ya delircem nasıl temizleyebilirimki bu virüsleri off..
Bence formatlayın bilgisayarınız. Sıfırdan temiz bir sayfa açın...
ohhoo kaç kere format attım ama hala virüsler gitmedi başka nasıl temizlenirki bu virüsler
Tekrar virüs bulaştırıyor olabilirsiniz sisteminize. Kişisel dosyalarınızı başka bir yere yedekledikten sonra (mümkünse dvd), flash disk, hafıza kartı vs. takılı olarak formatlayın. Temiz bir sistem kurun böylece, anti-virüs programını kurun vs. sonra yedeklerinizin olduğu ortamı virüs taramasından geçirin. Bu benim fikrim.
arkadasım sıstemı gerı yuklemeyı dene ayrıca nod32 kurarken olusan hata cdyı dor udurust kurmadan cıkartmaktır, sistemı gerı yukle eger olmassa combofıx ıle tarat.. güvenlı modda
kurtarma konsoluna nası gircem bilmiyorum dediklerini nasıl uygulayabilirim.? anlatırmısın..
nod32 kiyi cdden kurmuyorum yane hatanın cdle hiç bi alakası yok hem pcnin güvenli modda açılmadığınıda söylemiştim yane güvenli modda açılmadığı için combofix ile taratmakta imkasız oluyo bu durumda..
xp cd sini tak normal format atarmış gibi lerle ilk format ekranında windosu onarmakiçin r ye basın dicek r ye bas..daha sonra ms-dos ortamında size hangi windows ta oturum açmak istiyosunuz diye sorcak altta 1:c:/windows var...
"1" yazıp enterlayıcaksınız...daha sonra sizden parola isticek yine ms-dos oratmında siz parolanız varsa girin yoksa direk enter ve artık o yukarıdaki söylediğim komutları uyguluyabalirsin...
dediğini denedm ama yönetici parolası soruyor ben xp kurarken fln bilgisayarıma hiç bir parola koyduğumu hatırlamıyrm.dediğini yapamam için bu yönetici parolasını nerden nası öğrenebilirm..
tmm parolayı girdm komutları flnda yadım ama hiç bi işe yaramadı pc hala aynı başka bi çözüm yolu yokmuyaa
- 1
- 2