Ccleaner Sistem temizlik aracı
bu program güzel gerçekten bende kullanıyorum ne zamandır.
Pes 6'yı nasıl biliyorsam bunuda biliyorum. Her formattan sonra kuruyorum.
viking20yeni keşfetmiş gibisiniz.arkadaş konuyu açınca programın hakkını vereyim dedim.
hayatımdaki en nefret ettiğim programlardan biri düzenli olarak bende Ccleanerla bilgisayarı kapatmadan önce temizlik yapıyordum salak program bi süre sonra ekran kartının ve windows un sistem dosyalarını siler oldu ve bilgisayar 3-4 kez göçtü...
Error killer nasıl arkadaşlar hangisi daha başarılı sizce ?
bende kullanıyorum süper bir temizleme aracı
CCleaner bana göre temizleme araçları arasında en iyisi
bende kullanıyorum :) güzel bir sistem temizlik aracı
Bu programı 1yıla aşkın kullanıyorum ve çok memnunum herkez'e tavsiye ederim ;)
Benim tavsiyem Advanced SystemCare3 bu sürüm daha yeni çıktı ve birçok özelliği var.
Sadece birkaç tıklamayla sisteminizi çok kısa bir sürede tarar ve düzenler. Güncel tanımlamalarla reklam ve zararlı programlara karşı sisteminizi korur. Casuz yazılımların, kötü web içeriklerin sisteminize yüklenmesini engeller. Windows kayıt defterini tarar ve onarır. Bilgisayarın yeniden başlatıldığında oluşmuş hatalı açılışları belirler ve durdurur. Sistemin geç açılmasını ve çökmesini engeller. Windowsun kullandığı gereksiz dosyaları tarar ve siler, Windowsu optimize ederek daha hızlı çalışmasını sağlar.
Bu yeni versiyon ile yapılan başlıca yenilikler şöyle:
*Yeni bir kayıt defteri düzenleyicisi eklendi.
*Kullanıcı arabirimi güçlendirildi.
*Dil paketi güçlendirildi.
*Windows Vista’daki GUI hataları giderildi.
*Genel hatalar giderildi.
peki arkadaşlar hangi ayarları yapmalıyım ?? çünkü temp dosyalarımda simgesi not defteri olan ve msn gibi uzantıları olan dosyaları ne yaptıysam silemedim .bende kendime kullanıcı hesabı açtım bilgisayarda böylelilikle yönetici den açmadığım için artık bir şey yükleyemiyorum sorunu böyle çözdüm...
cino1623Benim tavsiyem Advanced SystemCare3 bu sürüm daha yeni çıktı ve birçok özelliği var.Ccleaner mi bumu sence ?Sadece birkaç tıklamayla sisteminizi çok kısa bir sürede tarar ve düzenler. Güncel tanımlamalarla reklam ve zararlı programlara karşı sisteminizi korur. Casuz yazılımların, kötü web içeriklerin sisteminize yüklenmesini engeller. Windows kayıt defterini tarar ve onarır. Bilgisayarın yeniden başlatıldığında oluşmuş hatalı açılışları belirler ve durdurur. Sistemin geç açılmasını ve çökmesini engeller. Windowsun kullandığı gereksiz dosyaları tarar ve siler, Windowsu optimize ederek daha hızlı çalışmasını sağlar.
*Genel hatalar giderildi.
cino1623Benim tavsiyem Advanced SystemCare3 bu sürüm daha yeni çıktı ve birçok özelliği var.bende dün indirdim simdi kullanıyorum,begendim gayet güzel.Hiç mukayese etmeyin herbirinin yeri işlevi farklı.Advanced System Care 3.0 ile ilg.size bir ipucu vereyim.Key uygulamasına geçmeden önce kesinlikle interneti kapatın sonra keyinizi uygulayın,PC kapa\aç yapın.Aksi takdirde kabul etmiyecektir.Sadece birkaç tıklamayla sisteminizi çok kısa bir sürede tarar ve düzenler. Güncel tanımlamalarla reklam ve zararlı programlara karşı sisteminizi korur. Casuz yazılımların, kötü web içeriklerin sisteminize yüklenmesini engeller. Windows kayıt defterini tarar ve onarır. Bilgisayarın yeniden başlatıldığında oluşmuş hatalı açılışları belirler ve durdurur. Sistemin geç açılmasını ve çökmesini engeller. Windowsun kullandığı gereksiz dosyaları tarar ve siler, Windowsu optimize ederek daha hızlı çalışmasını sağlar.
*Genel hatalar giderildi.Son Düzenleme: viking20 ~ 22 Kasım 2008 16:25
Bende indirdim kullanıyorum gayet memnunum çok güzel bir program. Ccleaner ile beraber kullanıyorum arkadaşlar sizde indirip kullanın herkesin bilgisayarında olması gereken bir program..
Wise Disk Cleaner kullanıyorum, memnunum