öncelikle iyi geceler
benim bilgisayarımda cd-rom olduğu için cd yazamıyorum bilgisayarımı sp3 yapmak istiyorum bunun için indirdiiğim sp3ü cdye çekmem gerekiyor ve bunu yapamıyorum bunu yerine flashbelleğimi cd olarak kullanabilirmiyim yani taktığım zaman cd den yükleme yapar gibi yükleyebilirmiyim veya daha farklı bir alternatifi varmıdır. şimdiden teşekkürler...
cd alternatifi
herhangi bi sanal cd yapan program ile bu durumu halledebilirsiniz örnek olarak deamon tools benim ilk aklıma gelen mesela
o zaman indireceğim dosyaları iso olarak indirmem gerekiyor heralde ?
istediğiniz gibi indirebilirsiniz sonra kendi bilgisayarınızda iso yapabilirsiniz winrar ile.eğer bilmiyorsanız şöle oluyor klsaik sıkıştırma yolu olan sağ tık arşive ekle ye tıkladıktan sonra açılan pencerede dosyaismi.rar yazar rar ı silip iso yazın ve sıkıştırma işlemini başlatın.eğer olmazsa winrarı programını açıp seçenekler ayarlar sayfasından bütünleşme ye tıklayıp ordan isoyu seçip tekrar deneyebilirsiniz.
teşekkür ederim çok faydalı oldu...
Sanal sürücü programıyla format atamazsın !
Sadece windows yükseltme yaparsın onda da üstüne kurma gibi bi durum olursa çift işletim sistemi görünür bilgisayarında. USB belleğe aktarım yap cafe sahibinden rica et 50 krş. 1 TL karşılığında cd'ye çeksin zorlama kendini.