CD Arayüzü

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
theironman
28-01-2004, 18:53   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

Merhaba. Ben 5 senedir düzenli olarak Chip dergisini takip ediyorum. Kendinizi sürekli yeniliyerek nerelere geldiğinizi görebiliyorum. Her zaman kendini yenileme gereği duyan chip e estetik açıdan bir önerim olacaktı. Chip CD sinin arayüzünü değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Çok daha canlı olsun, animasyonları daha ön plana alın, ne bileyim yani çok ilginç olsun ve çekici tabi. Ne dersiniz?Cool

hasanyasin
28-01-2004, 19:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,100 mesaj

Ben bir mimarlık öğrencisiyim. Ben de arayüzün değişmesini istiyorum. Genel Yayın Yönetmenimiz bana bu konuda değişiklik düşündüklerini de söylemişti; aramızda kalsın... Gülümseme

Bence animasyonlar ön planda olmasın. Çok ilginç ve çekici olması da gerekmez. [elvise takılıyorum sadece...]

Temelde estetik doygunluğa ulaşması gerekiyor elbette; fakat bunun yolu animasyonlar mıdır bilemiyorum yani... Bence işlevsel sorunların çözüme kavuşması gerekiyor önce. PC Online ve eChip birleşsin. İkisi bir bütünün alt parçaları olsun. Aynı pencereden, aynı dilden yayın yapsın... Menüler daha iyi düzenlensin. Her şey, her şey yeniden, yeni baştan yapılsın. İlginç olsun ama animasyonlar olmasın. Gizemli de olmasın; medyum sitelerine benzemesin. Sade olsun, olgun olsun. Herkese örnek olsun, şöyle olsun, böyle olsun...

akino
29-02-2004, 20:16   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

cdlerdeki programarla ilgili daha vazla açıklama olması iyi olur tabi bazı programlarda açıklama yok bende hepsini kurup deniyorum :)

simurgzer
01-03-2004, 21:26   |  #4  
Yeni Üye
41 mesaj

Arkadaşlar dediklerinize katılıyorum.Ayrıca cd2lerde oyunlara biraz daha yer verilirse iyi olur diye düşünüyorum.Ara sıra bunalıp da oynamak için hani.bazı oyunlar veriliyor ; ama bunlar genelde çok basit kalıyor bence.

BwT
06-03-2004, 12:30   |  #5  
Yıllanmış Üye
720 mesaj

herşeyden önce arabirim penceresi tam ekran olsunda..

alpern
20-04-2004, 14:19   |  #6  
Yeni Üye
42 mesaj

selamlar

akinoya katılıyorum açıklamalar önemli bu nedir ne işe yarar diye program yükleyip kaldırmaktan windowslar harab oluyor Gülümseme

Swat_Man
20-04-2004, 18:01   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,488 mesaj

Bencede Güzel Olur