Cd deki program makineyi ingilizce yaptı!

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
14-02-2006, 11:44   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj

Bu ayki Cdde veya DVDde olacak 2 tane masaüstü değiştirme programı vardı ikisinide yükledim nakineyi açıp kapadım Xp ingilizce oldu.

İki programıda kaldırdım gine Türkçe olmadı.

Bu programın açıklamasını yazanlar Xp yi ingilizce yapacağını niye yazmamışKızgın bune acamelik böyleKızgın

Bunu düzeltmek için birdaha Xp yi kuracağım helal olsun sana CHİPKızgınKızgın

Banned
14-02-2006, 13:05   |  #2  
Banlandı
1,148 mesaj

o program cd deydi ben de yükledim ama senin dediğin gibi format falan atmak gerekmedi sadece sistem geri yükleme yaptım ve windows tr ye döndü bunu bu kadar büyütecek ne var bir hata olmuş ve hata hakkında senden önce zaten konu açılmış ordada çözüm yolları belirtilmiş
ama gördüğüm kadarıyla senin niyetin farklı ....
biraz forumları okusan anlardın ne olduğunu ama zahmet edip okumuyorsun ....
saygılar...

Banned
14-02-2006, 17:11   |  #3  
OP Banlandı
71 mesaj
byzihh
o program cd deydi ben de yükledim ama senin dediğin gibi format falan atmak gerekmedi sadece sistem geri yükleme yaptım ve windows tr ye döndü bunu bu kadar büyütecek ne var bir hata olmuş ve hata hakkında senden önce zaten konu açılmış ordada çözüm yolları belirtilmiş
ama gördüğüm kadarıyla senin niyetin farklı ....
biraz forumları okusan anlardın ne olduğunu ama zahmet edip okumuyorsun ....
saygılar...
Sistem geri yükleme ile tabiki olur. Ben makineyi yeni kurmuştum ve yedeğini almamaştım.

Bekara karı boşamak kolaydır. 3 saat boyunca makineyi kurup başından kalkmadım ve berbat bir program ile makine mah voldu ne yapsaydım teşekkürmü etseydim!!!  Şimdi bu berbat programı koyan gelsin makineyi yeniden yüklesin o zaman.

Bu kadar vurdum duymazlık olmazyaKızgın

Banned
14-02-2006, 18:13   |  #4  
Banlandı
621 mesaj

Bekara karı boşamak kolaydır. 3 saat boyunca makineyi kurup başından kalkmadım ve berbat bir program ile makine mah voldu ne yapsaydım teşekkürmü etseydim!!!  Şimdi bu berbat programı koyan gelsin makineyi yeniden yüklesin o zaman.

Bu kadar vurdum duymazlık olmazyaKızgın

haklı!

ben şahsen bu cd dvd lerde sadece oyun demolarını bilgisayara kuruyorum.adsl bağlantım olsa onada gerek yok.
illaki 3 cd verilecek diye bir zorunluluk yok.
verilen programlar ince elenip araştırıldıktan sonra dağıtılmalıdır.bu derginin 45 bin tirajı var.

hata her yerde olur,editörlerin gözünden kaçmış olmalı.hatalarını telafi edeceklerinden eminim.

tonic
14-02-2006, 18:49   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,220 mesaj

kitaro her ne kadar kızgında olsan güzel konuşabilirsin! sen böyle yazılar yazdıkça sana yardım eden de çıkmaz.

bug_lavacı
14-02-2006, 22:19   |  #6  
Yıllanmış Üye
318 mesaj

Arkadaşlar siz hala makinenein başında mı bekliyorsunuz sistemi kurmak için...

nLite diye bir program var...tam otomatik windows cd si hazırlıyor...

Şİfre,saat,takvim,admni parolası,Windows KEY ve daha aklınız ane gelirse kurulumdaki herşeyi otomatik yapıyor...sadece ve sadece o da istediğim için partiton olayını kendim yapıyorum gerisi tam otomatik...

Banned
14-02-2006, 23:10   |  #7  
Banlandı
1,148 mesaj

arkadaş haklı olabilir ama bu derece saldırgan ve aşağılayıcı yazılar yazması gerekmez
bizde yükledik ve sildik ne oldu
biyerimizmi eksildi...

dowjones
17-02-2006, 16:08   |  #8  
Taze Üye
1 mesaj

evet bizde windows vistayı kurduk bakalım bugün sistemi geri yüklücez ama dipnot olarak belirtilmesi lazımda fakat bu fiyata bu kadar güzel bir dergi ve bun programı saymazssak diğer cd ve dergini içeriği harika ilk defa chip aldım ve devamı gelicek muhtemelen herkese merhaba bu arada ben yeni ch,p okuru ve üyesiyim

Son Düzenleme: dowjones ~ 17 Şubat 2006 16:10
ahmetbilgili
22-02-2006, 12:07   |  #9  
Taze Üye
8 mesaj

sistem geri yüklemeyi denedim ama OLMUYOR. SİSTEM BELİRTİLENE GERİ YÜKLENEMEDİ uyarısı geliyor. yani geri yükleme işe yaramıyor neden bilen varsa bişeyler yazsın