anakartı felan değiştirdim.format atmam gerekiyor.bios a girebiliyorum.klavye çalışıyor.
fakat "cd'den önyüklemek için bir tuşa basın" yazısı geldiğinde klavye çalışmıyor. kalvye usb. 2 farklı ps2 converterla denedim yine olmadı. bunun çaresi nedir bilen bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin kafayı yicem :(
cd den önyükleme yapamıyorum acil yardım lütfen :(
daha önce basima böyle bisey gelmisti bir tusa basin ekrani geldiginde F lock tusuna 1 kez basip sonra bir tusa basip deneyin
kanka büyüksün oldu walla :D
çok teşekkür ederim ;)
TBCMagic bende tesekur ederim sayende bu durumlarda bisey daha ögrenmis oldum.
merhaba herkese. benim de benzer bir sorunum var. cd den önyükleme yapmaya çalışıyorum ve ''cd'den önyükleme yapmak için bir tuşa basın'' yazısından sonra basıyorum ve kur bileşenleri yüklüyor falan gibi bi yazı bi iki saniyeliğine çıktıktan sonra siyah ekran çıkıyor ve o şekilde kalıyor. cd de sorun olmadığından eminim. ne yapabilirim lütfen acil yardım..
Yha ßyLer bılgileriniz için teşekkürler ama. benim pc vista ve usb legacy support veya usb beyboard support gıbı bırseyler bulamadım bılgısayarı yenıden baslatıyorum cd yi okuyor ama tam ekranda onyukleme ıcın bır tusa basın yazısı geliyor ise klavyem calısmıyor sızın soyledıqınız ozellikler bende yok mu ? yha bı baksanız resımlı fıLan yardımcı oLsanız cok makBule gecer ..
CvpLarınızı ßéKlıyorum (MERAKLA) cok Lazım.....
BIOS AYARLARINDAN ARA USB KEYBOARD VE USB MOUSE DISABLED YAZAR. ORAYI ENABLED YAP OLAY COZULUR BULABILMEN ICIN BIRAZ KURCALAMAN LAZIM. BASLANGICDA DEL TUSUNA BAS 4. VEYA 5. MIYDI NEYDI ORAYA GIR GORURSUN USB KEYBOARD USB MOUSE ORASI DISENABLED DIR ORAYI ENABLED YAPINCA OLAY COZULUR KARDESIM. :)