.::İŞTE RESİMLER::.
Cd den USB Vantilatör Yapılır mı?
- 1
- 2
güzel olmuş.yapabilirsem belki yaparım
viking20he he aynı video da ki gibi olmuş,tebrikler baya güzel çalışıyor.Valla bu gidişle 12 lik fan satanlar yandi.Evet yahu bende fan üretimine mi geçsem ne
bnm yaptığım 12 lik fan kdr üflüyor elimle hissetiğime göre konuşuyorum :)
çocukken çok yaptım bunlardan:) yalnız benden size bir uyarı,
elektriği usbden almayın. adaptor kullanın. yoksa anakartınız bozulur
geçen akşam denedim reset attı bidada takmacam
yha çok süper olmuş seninki QUAKE-4
yha şu araç gereçleri bi yazsana bende yapmak istiyorum 2 tane cd bir adet usb /usb ayakta tutaşak bi kablo devamı ne ...... o mekanizmayı nereden bulacam yada nasıl yapacam
Elektrik motorunu nerden bulacaz?
küçükken meraklıydım böyle şeylere iyiki atmamışım çatı katında bi çuval dolusu motor, kablo vs her bişey var boş bi zamanımda yaparım artık ama bilgisayara bağlamam kısa devre yapıp ellerimi yakarak kesen o şeyler kim bilir pc ye neler yapar
küçükken meraklıydım böyle şeylere iyiki atmamışım çatı katında bi çuval dolusu motor, kablo vs her bişey var boş bi zamanımda yaparım artık ama bilgisayara bağlamam kısa devre yapıp ellerimi yakarak kesen o şeyler kim bilir pc ye neler yaparAynı ben de hiç bir şeyi atmadım uzaktan kumandalı arabalar falan hatta bi ara uzaktan kumandalı araba parçalarıyla helikopter yapmaya kalktım yetersiz bilgi ve malzeme yüzünden yarı yolda kaldım havalandı ama kontrol sıfır Ev teknoloji çöplüğü gibi ne ararsan var bi ara vakit bulursam denerim takarım pcye bişi olursa yeni çöp elde etmiş olurum fena mı
4-5 ay önce yaz döneminde kullanmak için yapmıştım ve çok güzel olmuştu. Fakat ablam yaptığım vantilatörü de atmış, USB kablosunu da atmış....
Bana mantar tıpa ve CD'yi fana dönüştürecek yetenek lazım. En son denediğimde kırıldı CD.
cd leri yakıp yamultuyorum 4.de falan kırılıyo :S püf noktası falan varsa söylermisiniz :D
- 1
- 2