Cd den USB Vantilatör Yapılır mı?
- 1
- 2
14081408Bunu izlemiştim.biz zaten sadece izlemekle kalıyoruz... Bu gidişle korkarımki hiçbir zaman bizi izleyecek seyircilerimiz olmayacak..
Çok ilginç şeyler yapanlar var. Bu tür videoları zevkle izliyorum.
vayyy süpermiş yha. Daha önce görmemiştim. Paylaşım için saol
izlemiştim ve denemiştim bunun işin çok cd kırdım
Akıllı TV de izlemiştim buna benzer bi video :)
Ben yapacam ama usb kablosu bulamıyorum yoksa malzemeler hazır kameranın kablosunu mu kessem acaba
akşama deneycem arkadaşlar her malzemeden elimde wr :D
ercanyerciakşama deneycem arkadaşlar her malzemeden elimde wr :Yapabilirsen bizimlede paylaş resimlerini koy olurmu bende yapmak istiyorum ama bir tek Usb kablo yok diğer malzemeler hazır...
elbette olursa bolbol koyarım
eyvallah begendim çok güzel,ama o kanatciklar bana güven vermediler.Zamanla kirlenecekler temizlik esnasinda kopabilir\kırılabilirler.Birde tam ortaya yerleştirdiği mantar bir müddet sonra gevşemeye\lackalaşmaya yüz tutar,bu da dönüş hızını etkiler,bozar.Yani iyi düşünülmüş bir proje ama pratiği olmaz\gitmez görüşündeyim.Tamam arkadaşlar uygulayın ,sonra bizlere anlatın bakalım.Bilgisayar 7-8 saat açık kalıyor icabında ,o mantar buna dayanmaz gibi geliyor bana,dağılır gider.Mantar-CD kontağı da bir müddet sonra gevşemeye başlar.
viking20eyvallah begendim çok güzel,ama o kanatciklar bana güven vermediler.Zamanla kirlenecekler temizlik esnasinda kopabilir\kırılabilirler.Birde tam ortaya yerleştirdiği mantar bir müddet sonra gevşemeye\lackalaşmaya yüz tutar,bu da dönüş hızını etkiler,bozar.Yani iyi düşünülmüş bir proje ama pratiği olmaz\gitmez görüşündeyim.Tamam arkadaşlar uygulayın ,sonra bizlere anlatın bakalım.Bilgisayar 7-8 saat açık kalıyor icabında ,o mantar buna dayanmaz gibi geliyor bana,dağılır gider.Mantar-CD kontağı da bir müddet sonra gevşemeye başlar.Mantarı oraya yerleştirirken biraz japon yapıştırıcısı konulursa yerinden oynamaz aynı şey dinamo ucu içinde geçerli dinamo ucunada biraz japon sürdünmü sorun çıkmaz bence...
evet arkadaşlar birazdan bitecek ama cd kullanamadım çünkü cdnin deliğine göre mantar bulamadım bnde bir fan pervanesi taktım cd i eritmek baya kolay ama yeterince ısıtmk gerekiyor yoksa kopup düşebilir birkaç dk içinde fotoları koycam :D
ve işte resimler azıcık değiştirdim yapılışı ama işlev aynı :)
ben bu cd ile olanını daha iyisini bizim orada bimeks te gördüm üstelik üzerinde yazılar yazılabiliyor(10 ytl idi)
ama hem cd li olanı hem de yukardaki arkadaşın yaptıklarıda güzel olmuş
Vay güzel olmuş eline sağlık Usb kablo bulayım bende yapacağım...
teşekkür ederim saolun usb kabloyu pc servislerinden isteye bilirsin usb uzatma diye söylersen werirler tabi ücretle :D
QUAKE-4Vay güzel olmuş eline sağlık Usb kablo bulayım bende yapacağım...dikkat et çünkü bir sorun olursa veya şase falan olursa anakart yanabilir
- 1
- 2