oncelık olarak bu soruyu nereye acayım dıye baya dusundum kusura bakmayın yanlıs yerde olursa...benım hazırlamıs oldugum bır cd var ben bunun kopyalanmasını onlemek ıcın ne yapmam lazım ...kopya korumalı olması lazım ... yada herhangıbır cd yı bır baskası tarafından kopyalanmasını onlemek ıcın ne yapmak lazım ... xp cd hazırladım kendıme . wındows 7 temalı . ie8 , medıa player 11 , lıve msn , ve otomatık drıverlerı tanıyıp yukleyen proramlı bır xp cd sı hazırladık . yanlız bunun kopyalanmaması ıcın ne yapmak lazım ...
cd kopyalamayı onlemek ıcın .
hazırladıgımız xp cd sı tam ıstedıgım gıbı oldu bırcok program tema drıver uzerıne eklenmıs vazıyette . yerı gelecek satacagım .. satın alan kısının de kopyalayıp cogaltmaması ıcın ufakta olsa onlem almak ısterım .
-------------------
verdıgın lınktekı bılgıyı degerlendırecegım . faydalı bır bılgı . baska bır yontem varmı ?
yeri gelecek satacaksın.
Şimdi yeri gelecek banlanacaksın... Böyle bir konuyu CHIP Online gibi bir yerde sormak mantıklımı. Microsofttan Üyeler var. Hiç düşünmedin mi böyle birşeyi. Para yada hapis cezası yatacağın aklına gelmedi mi hiç. Korsanlığın en kötü şeklini uyguluyorsun.
Hem CD ye müdahale et kendine göre düzenle. Hem kopya koruması koy hemde pazarla. Anlaştın mı Microsoftla.
Bence mesajlarını tekrar gözden geçir. Yoksa sonuçlarına katlanırsın:
https://www.chip.com.tr/sss/soru_17.html
HACK veya PROGRAM ŞİFRELERİ DEĞİŞ TOKUŞU YASADIŞIDIR. Warez, hack, crack gibi yasadışı paylaşımlarda bulunmak, istekte bulunmak veya bunları bulunduran sitelere bağlantı vermek
Ben söyledim. sana yardım edenlerde bu konuda suçlu duruma düşer istemeden.
Not: Kendi hazırladığın cd kendinin lisanslı ürünüyse başkalarına dağıtmadan istediğin gibi modifiye edersin. sonuçta para veriyorsun bunu bizlerde yaptık. Ama senin yaptığın Microsoft EULA(Son kullanıcı lisans sözleşmesi) ne tamamen aykırı...
kusura bakmayın ben orasını dusunmedım . ben tamamen art nıyetsız olarak sordum ... kım ıstemezkı pcdekı tum programlar lısanlı olsun . asgarı ucret 15 tl zam gelınce yolda 1 defa malesef kalbımden gecenlerı uygulamak zor oluyor .. aslında ben guncellemerı acıp wındowsa kayıt yaptım bılmıyorum lısansız olarakmı gecıyor daha .. guncellemeler acık suan 2 haftadır . ılk 2 guncelemede sorun yasadım bır yere yonlendırdı . ama kullandıgım wınamp olsun nero olsun onlar lısanssız kusura bakmasınlar artık mıcrasoft uyelerı .. he bu actıgım konuyu okuyorlarsa eger bır ıstegım olacak onlardan .. lutfen bırdaha en buyuk guvenlık yamasını yaparken hackedların acıgını bulamayacak sekılde yapınız sayenızde ie kullanmıyorum .. ie kullandımmı pc 1 ayda kafası donuyor. lutfen buna care bulun ıstemedıgım dosyayı tak dıye haberım olmadan yukluyor pc format manyagı oldu. ohh