selam ben pc ye format atmak istiyorum,bıos tan BOOT menüsünden1.sıraya cd rom u almama rağmen pc yi yeniden başlattığımda cd den önyükleme yapmıyor.cd çalışıyor cd de sorun yok.sizce bu sorun nedenolabilir?
işletim sistemi:xp pro(service pack 3)
selam ben pc ye format atmak istiyorum,bıos tan BOOT menüsünden1.sıraya cd rom u almama rağmen pc yi yeniden başlattığımda cd den önyükleme yapmıyor.cd çalışıyor cd de sorun yok.sizce bu sorun nedenolabilir?
işletim sistemi:xp pro(service pack 3)
evet 1.olarak xp seçtim,daha önce bu cd den xp kurdum cd den kaynaklanmıyor.başka neden olabilir?
selam arkadaşlar aynı sorun enim masaüstü bilgisayar var işyerimde ama öğleye kadar uğraştım olmadı ayı sorun bende de var nasıl yapabilirim bugün bilgisayara xp sp3 'ü yükleyemedim sinir oldum
birde diğer masaüstü bilgisayardan cd-rw 'ı söktüm kasadan oda olmadı birde dvd-rw söktüm yine olmad direk xp işletim sistemini açıyor neden olabilir
selam ben pc ye format atmak istiyorum,bıos tan BOOT menüsünden1.sıraya cd rom u almama rağmen pc yi yeniden başlattığımda cd den önyükleme yapmıyor.cd çalışıyor cd de sorun yok.sizce bu sorun nedenolabilir?işletim sistemi:xp pro(service pack 3)
işletim sistemi cd sini masaüstüne kopyalayın sonra nLite programını (aşağıdaki linkten indirebilirsin) çalıştırıp kopyaladığınız klasörü seçin sonra Açılabilr ISO diye bir seçenek gelesiye kadar devam deyin Açılabilir ISO seçeneğinin üstüne bir kere tıklayın seçenek üzerindeki kırmızı noktanın yeşil olduğunu göreceksin sonra tekrar devam deyin karşınıza gelen pencereden Mod yazan yerin altından doğrudan yazdırı seçin ama önceden boş bir cd takın pc ye doğrudan yazdır dedikten sonra ISO Etiketine cd adını boşluk bırakmadan (alt tire falan koyabilirsin) yaz sonra o uzun beyaz yerin hemen altında başlamak için tıklayın yazar oraya tıklayın cd yazılmaya başlayacaktır yazım bittikten sonra bitir diyip program kapatırsınız.Artık cd önyükleme yapacaktır.Pc nizi yeniden başla deyip cd nizi deneyebilirsiniz
BEN YAPTIM OLDU...
http://download.chip.eu/tr/nLite-v1.3.5-Final_111301.html PROGRAMI İNDİRECEĞİN LİNKSon Düzenleme: Blue Life ~ 24 Kasım 2009 00:10