M305D S2829 TOSHİBA LAPTOPUM VAR. FAKAT CD KISMI GOZUKMUOR. CD TAKINCA DA GOSTERMIYOR. AYGIT YONETICISINDEN SURUCUSU BOZUK GORUNUOR. SILIP YENIDEN BASLATTIGIMDA İSE SURUCU YUKLENEMEDI ŞEKLİNDE HATA OLUYOR. SURUCUYU TOSHİBANIN SITESINDE BULAMADIM. BAZI ARKDASLARDA DA AYNI SORUN WAR. TOSHİBA BU ACIGI FARKEDIP YAYINLAMIS AMA BULAMADIM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM. LAPTPOU USA DAN ALDIM. GARANTI DURUMU NEDIR? ALALI 3 AY OLDU. YENI YANI. ULUSLAR ARSI GARANTISI VARMIDIR? TOSHBA YA SORDUM. CEVAP VERMIYOR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM. SERVISE VERMEK ISTEMIYORUM ZATEN. PARÇALYIP YAPAMIOLAR. DAHA COK SORUN OLUOR SONRA. TURKIYE LAPTOP TAMIRI TAM YAPILMIYOR ZATEN. HERNEYSE. BU KONUDA BİLGİSİ OLNA VARSA SEVINIRIM... SAYGILAR....
CD player ( pioneer dvd-rw DVRTD08L ) surucusu .
ARKADASSLAR NIE YAZMIOSUNUZ. KIMSE BİRŞEY BİLMİYORMU YA. BU KADAR BİLGİSİZMİYİZ ANLAMDIM KI... BİOS DAN GOZUKUOR. YAZILIMDAN DOLAYI GOZUKMUYOR BELLİKİ.
diger kısmada yazdım raidleri dene raid surucusunu yeniden yukle
RAİD nasıl yenıden yuklenır? raid surcusu derken ? açıklayıcı yazarsan kardeş duacım olacagım cidden
kermenn arkadasım yarıdm et ne olur. biliosun sen. yada baska kımse yokmu yaç. yardım edın de ıkı el atın rahtlıyım ya. valla delirdim arkadaslar heyyy. hoppp. yardım yaw...
ARKADASLAR BİR YARDIM YA LUTFEN.. PIONEER DVRTD08L CD PLAYERIMI LAPTPOUM GORMUYOR... SİLDİM FAKAT SURUCU YENIDEN YUKLENEMIOR. HATA VERİOR. YUKLENEMEDI SEKLINDE. SURUCUSU İSE OLE HİÇBİYERDE YOK.... YALANDEGIL YOK. WALA YA. TOSHİBA M305D S4829 MODEL LAPTOP.
ya buranın yonetıcısıne seslenıorum . sadece sorunlarmı yazılıor buraya. nıe kımse cevp yazmıor. herks bılgısızmı ya.. yonetıcısı bılır belkı. alooooooooooooooooooooooooooooooo