Arkadaşlar ilk defa cd yazıcı kullanacağım.Ağırlıklı olarak kendime arşiv yapacağım, ses ve görüntü kalitesi açısından fiyatıda makul olmak şartıyla hangi marka cd-r önerirsiniz.Birde cd-r lerin üzerinde 48x 52x 56x yazıyor.Hangisini tercih etmeliyim.
Önerileriniz için teşekkürler...
cd-r marka öneriniz nedir?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.dms marka cd leri arşivleme için kullanabilirsin
tdk markada iyi ama biraz pahalı
ben uzun zamandır dms pro kullanıyorum memnunumda
Asus CD RW Al
Philips alma, hiç tavsiye edilmiyor. LG güzel, Samsung da güzel. Samsung'un yazma performansı LG'den daha iyi. LG'nin okuma performansı, Samsung'dan daha iyi. Bence ya LG al, ya da Samsung al. AOpen, Philips falan alma. Çünkü bunları kullananlar sorun çıkarttığını söylüyorlar. Hız olarak da şu an 52x32x52 olanları tercih et. Yani 52x yazma, 32x yeniden yazma ve 52x okuma hızları...
hıc sormana ve arastımana gerek yok lg al gec derım 2 yıl garantısı olması lazım 3 de olabılır.her ısını gorur.
ucuz ama kaliteli istersen diamond, dms kullanabilirsin. çok çok iyi birşey istersen tdk al derim
AOPEN Cd kullanmanı öneririm CD'leri oldukça kaliteli ama bunun yanında BMS Cd'lerde fiyat bakımından uygun Birde Deltalar var Artı Versatile Bunlarda Biraz Daha uygun fakat Bazılarının yüzü çizik çıkabiliyor 300 CD de 2 tane gibi
bence samsung cd-r ve cd-rw kullanman en iyisi..
dms black cd ler mukemmel cizilme olayı oldukca az vede kalıtelii..
bence cd olarak dms teflon cd al cd-rw ı lg al 52*32*52 al ama teflonları bazı cr-rom lar okuyamıyo teflon almam dersende fly dms tdk kafana gore takıl ıste
BAK BEN DE BU KONUYU ÇOK ARAŞTIRDIM VE SONUÇTA SAMSUNG UN İYİ OLDUĞUNU GÖRDÜM LG SÜRÜCÜLER NE YAZIK Kİ FAZLA ÖMÜRLÜ DEĞİL BU YÖNDEN TERCİH EDİLMEMESİ GEREKEN BİR MARKA OLARAK GÖRÜYORUM
Ben Lg aldımşimdilik memenunum ama çalışırken çok ses çıkarıyor. Samsung veya Asus daha iyi diye duydum. Bana sorarsan ASUS, SAMSUNG, LG diye bir sıralama yapabilirim.
ben de aopen var bayağıdır. 52 hızlı yazanlardan. bir sorunla karşılaşmadım şimdiye dek. hem de 3 kapak veriyor ve ucuz.
Asus Var Çok Memnunım Şimdi DVD RW Almayı Düşünüyorum.
Kolay Gelsin...
asuslar bi iki senede gidiyo lg ler asuslardan ii samsunga bisey diyemem ama onların gurultuleride adamı hasta ediyo hele cd yazarken maşallah fon makınesi gibiler
walla ben arastırdım iki marka war gidiyo walla
asus ve samsung
hangisini alırsan al ikiside iyi gidiyoo
bende ikisi arasındayım