CD - ROM Isınma Sorunu

azosial
26-12-2010, 00:15   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj

Öncelikle konuya katılan herkese teşekkürler.Konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum kusura bakamyın.
Elimde 7-8 yıllık bir masaüstü var bundan 4 yıl önce içinde bir cd parçalandı ve bundan 2 yıl önceye kadar hiçbir sorun yoktu.2 yıl önce oluşan sorun şuydu : Bilgisayara bir cd takıyordum ve bilgisayra kopyalamak istiyordum mesala ilk başta görüyordu 5 dk sonra disk takılıyordu okumuyordu böyle garip bir sorun vardı.Fakat mesala format atarken hiçbir sorun çıkarmıyordu.Bu sorun beni rahatsız ettiği için CD - Rom u açıp temizledim tekrar kapattım sorun düzeldi bir süreliğine.Bu sorun şimdi tekrar edince tekrar açtım temizledim kapattım fakat nedense altındaki chip takar takmaz ( 2 sn içinde ) elle dokunulmayacak kadar çok ısınıyor ve gücü almıyor.Sizce sorun ne olabilir ? Konudan anlamayan ve emin olmayan arkadaşlar lütfen yorum yazarken kesin bundandır şöyle böyle yap... gibi cümleler kurmassanız sevinirim. Elimdeki sistemi de yakmak istemiyorum :). Herkese teşekkürler

suleymancakar2010
26-12-2010, 08:07   |  #2  
Yeni Üye
49 mesaj

bir tane dvdrom alamıyormusun? (1-2 günlük asgari ücret yevmiyesi)

azosial
26-12-2010, 09:20   |  #3  
OP Üye
71 mesaj

:) Arkadaşım bu bilgisayar tarihini geçmiş belki yarına açılmayacak bile. Zaten bunu sadece kodladığım yazılımları denemek için kullanıyorum. Elimde zaten başka sağlam bilgisayarlar da var.Amacım geri dönüşüm olsun kasa boş durmasın.Bunun para ile alakası yok !

azosial
27-12-2010, 16:51   |  #4  
OP Üye
71 mesaj

Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu

azosial
27-12-2010, 21:35   |  #5  
OP Üye
71 mesaj

Arkadaşlar konuyu güncel tutalım lütfen.