CD-ROM Sorunu bilgisi olan var mı?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
199 mesaj
Başka bir çözüm yolu yokmu yani?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
baranekerBaşka bir çözüm yolu yokmu yani?aslında var ama bunlar beni babadan kalma kaba kuvvet yöntemleri mesela bozduğum masa üstü dvd room şöyle bozmuştum dvd room bazı dvd leri okumuyordu bende dvd ye bol miktarda yani baya bol oranda kolanya döküp taktı dvd rooma çalıştırdım ve okudu sonra ne mi oldubir süre böyle bu şekilde şakilde çalıştı dvd room ama dvd room bir süre sonra metil alkol bağımlısı olduğından pert oldu kesinlikle denemeni tavisye etmem
OP Yıllanmış Üye
199 mesaj
Bu Güzel Katılımın için tşkler SCARFACE_ ama ben çözüm istiyorum :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
baranekerBu Güzel Katılımın için tşkler SCARFACE_ ama ben çözüm istiyorum :)evet haklsın zaten burası çözüm yeri ama yukarıdaki arkadaşın tavsiye ettiği lens temizleyici cd den başka çözüm yok sanırım.pc notbooksa eğer onların lensleri açık olduğu için lcd/tft screen cleaning adlı bir sıvı temizleyici var onla ben noteookun lensini naizkçe silmiştim ve okuyamadığ dvd leri okuyordu ama sanırım sendeki dvdroom bildiğimiz kapalı dvd roomlardan masaüstü yani
Üye
68 mesaj
CD-DVD temizleycilerden kullanmanı tavsiye ederim hani şu bi zamanlar VCD Player'ların yanında verilen cd'lerden.kolay gelsin.
OP Yıllanmış Üye
199 mesaj
Arkadaşlar Sorun Çözüldü Hepinize Tşklr.