alıntı:
Gönderen : elvis32şanslı(!) bir LG kullanıcısısın desene!
öylemi dersin? belkide dediğin doğrudur. ama ben lg den pek fazla şikayet duymadım
alıntı:
Gönderen : elvis32şanslı(!) bir LG kullanıcısısın desene!
walla benim lg cdrw iyi çalışıyo diye herkese tavsiye ettim almalarında yardımcı oldum. herhalde çok küfür yemişimdir. bak şimdi üzüdüm.
Bencede elvisin dediği gibi şanslı bi lg kullanıcısısın ben sanırım biraz lg karşıtıyım
(cd sürücülerinde] hiç sevmiyorum neden derseniz nedenini bende bilmiyorum ama çevremdekilere her zaman lg cd sürücüsü alma dedim sanki inadına bide ucuz oldukları için aldılar sonrası malum genelinde hep sorun oluştu şikayet duydum bu birazda şuna benziyor tüketici haklarıyla ilgili sitelerde her zaman vestel televizyonların şikayetleri birinci sırada ama yaklaşık 1 seneye yakın bi zaman önce plazma bi vestel televizyon aldık ve hiç bi sorun çıkmadı yani hepsinde sorun çıkacak diye bir şey yok
+1
alıntı:
Gönderen : BiladerBen asus'ta diretiyorum......
tüm profesyonel bilgisayar kulanıcıları asus veya lg kullanıyor diğer markalarda iyi ama asusla lg nin ömrü daha uzun bu iki markadan şaşma derim bende lg kullanıyom cd falan patlatmadı şimdiye kadar... kulanmayı iyi bilmen lazım iyi kulanmayı bilmesen yakarsın cd yi
Bende lg var ve fiyat performans konusunda forumlardada bir numara ayrıca asus ve aopen ın 52x32x52 modellerinin de biraz pahalı ve çok kaliteli olduğunu gördüm ama gerçekten harici medya alanında bir numara sadece plextordud.Bir ncr one a katılıyorum profesyoneller lg ve asus kullanıyorlar ama gerçek bir profesyonel sadece plextor kullanır arkadaşlarımdan biliyorum.(bu arada arkadaşlarım post production yapıyorlar adobe premier falan hangi konuda profesyonel demeyin)Kolay gelsin...
A bu arada sakın olu lg dvd rom alıyım deme inan ada vapuru gibi ses çıkartıyor (istanbullu forumdaşlarım iyi bilir) sırf o sesi bastırmak için 300 watt rms woofeered kullanıyorum şaka şaka ama gerçekten rahatsız edici tavsiye etmem...
saol bana katıldığın için safri gerçekten profesyonel olanlar yani işi aşmış plextordud kulanır
Evet en iyisi plextor dur.Ben mecidiyeköyde rasladım adam dolaşıyordu illa da plextor diyordu nedeninin sorduk adam 10 cd bir arada falan basıyormuş aldığı CDRW lerden hiç biri plextorların hızına ulaşamıyormuş ve cd lerin hepsi yanıyormuş.
plextorlar nerede satılıyor?bir internet sitesi verirmisiniz?
www.hepsiburada.com , www.hizlisistem.com, www.eksencomputer.com , www.pcgold.com , www.uraniumpc.com , www.bulinklerebakbakalim.com
arkadaşlar hepsiburada ya baktım 170 kağıt!170ytl onu alcana bir lg yada samsung,asus vb. alsan yine çok güzel bir şekilde işini görür.Plextor'ların bu kadar pahalı olmasının nedeni ne?3 KAT fazla hızlı mı yazıyor?fiyatı 3kat daha pahalı?bu plextor lar ne açıdan asustan filan iyidir?Ben birde TDK diye bir marka duymuştum böyle bir marka varmı?
nedir bu fiyat onu alcağıma gider amd sempron 2600+ box alırım artan 10 milyonada 1.5 iskender çekerim
arkadaşlar MSİ cdrw'ler iyimidir?Birde msi'lerin 56x cdrom'u var
alıntı:
Gönderen : onursaarkadaşlar hepsiburada ya baktım 170 kağıt!170ytl onu alcana bir lg yada samsung,asus vb. alsan yine çok güzel bir şekilde işini görür.Plextor'ların bu kadar pahalı olmasının nedeni ne?3 KAT fazla hızlı mı yazıyor?fiyatı 3kat daha pahalı?bu plextor lar ne açıdan asustan filan iyidir?Ben birde TDK diye bir marka duymuştum böyle bir marka varmı?
fakat asuslar kötümü?Samsung'lar kötümü?Madem daha kaliteli 120 milyon pahalı olmasımı lazım pahalı 10-20 milyon pahalı olsun bu ne dvd writer fiyatına
hayır tabiki kötü değiller ama performans açısından plextor diğerlerinden daha iyi
yani biri 170 milyon biri 60 milyon ama plextor'a verdiğin 170 milyonu hak ediyormu?Aranızda plextor kullanan varmı?
Evet ben kullanıyorum daha 1 ay önce tam tamına 2675 dolarlık bi pc topladım(sürekli yenilemektense piyasanın en iyilerini en az 6-7 yıl gidecek parçaları tek seferde topladım) çok uzun araştırmalarım sonucundada (biraz resmi oldu ama)plextorun en iyisi olduğunu gördüm bi kaç pc konusunda pro olmuş arkadaşlarımda bunu kullandıklarını biliyorum