Yeni bir cd writer almayı düşünüyorum . bu günlerde sony marka 52*32*52 hızında cdrw gördüm dijital center'da .Sizce en iyi cdrw hangisi ve fiyatları neler?
CD-RW HANGİ MARKA?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben philips aldım güzel yanında nero 5.5 yazılımını da veriyor. (52x32x52) hepsi aynı fiyat genelde. 55 milyona aldım ben yakın zamanda lg,philips,samsung aynı fiyat ama sony 5-10 milyon daha fazla.
alıntı:iyi de Lg de ona bakarsan nero 6 veriyor.yazılımlara kanmayın.Lg şu aralar fiatıyla beraber kaliteyi de düşürdü ne yazıkki phiplips tavsiye etmem çünkü philipslerin ömrü çok azdır sebebini bilmiyorum ama kullandım ve kullanan arkadaşlarım var..(ama philipsin veri transfer hızına laf demem 44 45x lere vuruyor Lg ler 20-22x lerde kalırken) elvisin de dediği gibi samsung ve sony iyi marka ama asus da boş değil yane...anlayacağın bu üçünden birini seç...
Gönderen : tonicben philips aldım güzel yanında nero 5.5 yazılımını da veriyor.
philips üzerinde araştır derim
BEnce LG yeterli ve daha hiç sorun yasamasdim.
hadi ya keşke almadan bende sorsaydım tüh çabuk bozulmasa bari
Şu donanım markaları da bazen insanlarda takım fanatikliği derecesine geliyor:) Ben LG derim. Sebebine gelince bugüne kadar LG, Samsung, Philips kullnadım ama içlerinde en stabil yazan LG oldu. altı çizikten görünmeyen CD'leri çoğu zaman hiç hatasız okuma başarısına sahip.
cdrom da Lg ve phılıps şaşmayacaksın bunu derim ve söylerim.
tonic phılıps cdrw yanın da 5,5 yazılımını da veriyor diyorsun ama lg nin cdrw da nero nun en son versiyonunu veriyor(TÜRKÇE)ama phılıpsı de kötü demiyorum
ben alırken vermiyordu o yüzden öyle dedim. zaten ben philipsi iyi bildiğim için aldım ama lg de gayet iyidir bence. ben dcrom lg ve 2000 yılında almıştım 1 gün bile bişiy olmadı.
valla bana göre philips lg den daha iyi fiyat olarak bi fark olmasada philips daha iyidir
Bence de hem lg nin cd patlattığını duymuştum :D
ben şiddetle asusu tavsiye ederim. etrafımda bir sürü sony, philips, samsung kullanan var hiç memnun olanını görmedim. asustan sonra lg
+1
alıntı:
Gönderen : daywalkerben şiddetle asusu tavsiye ederim. etrafımda bir sürü sony, philips, samsung kullanan var hiç memnun olanını görmedim. asustan sonra lg
elimde çok sayıda samsung marka sw-252 cd yazıcı var
çok sayıda sattım ve herkes çok memnun
bendeki fiyatı da çok uygun cihaz sıfır ve 1 yıl garantilidir
tavsiye ederim 0 533 665 48 90
32 ytl.
Ben şu ana plextor kullanıyorum gayet güzel ama lg ve philipse göre biraz pahalı
walla bilemiyorum ben kendimde samsung kullandım kuzenimden almıştım 20 cd yazacaktım 12 tanesini yaktı ocağımı batırdı:). ben 2.5 senedir lg 24x10x40 gold kullanıyorum en az 600 cd yazmışımdır yaktığımcd sayısı 20 yi geçmez