degerli arkadaşlar sorunumu kısaca anlatıyım satın aldıgım oyunu bigisayara yüklüyorum ID nosunu giriyorum sorunsuz çalışıyor ama herseferinde benden orjinal CD yi istiyor acaba CD takmadan bunu oynamanın bir yolu yokmu.işi bilen çok degerli arkadaşlardan açıklayıcı ve anlaşılır cevaplar bekliyorum.sistemim xp professional,service pack 2,00GB RAM NVIDA PX 8600, 160 GB HDD tesekkürler.
cd siz nasl oynanır lutfen yardım
ya nocd crack bulcan netten ya da cdnin imajını hdd ye atıp daemon tools gibi programlarla sanal disk oluşturup imajını kullancan
öncelikle ilginden dolayı tesekkür. sonra zülküf kardes su imaj alma işlemini anlatırsan memnun olurum,bu daemon tools lite, yi yükledim ve 4 tane sanal disk olsturdum gel gelelim oyunun imajını al diyorum bir türlü olmuyor bulamıyor diye yanıt veriyo.acaba oyunu kayıt yaparken yanlış bir yolmu izliyorum.yoksa bir püf noktasımı var.teşekkürler kardeş.
batıkan tesekkür ama site hep ingilizce imaj işi daha kolay gibi
no cd / dvd işi daha kolay . sen oyunu söyle bakalım
nero kurulumu makinanda??onla alabilirsin
neroda cd yada dvd kopyala yı seç sonraki ekranda cd yada dvd sürücünü değilde
cd yazdığın pencerede image recorder seçeneğini seç sonra kendisi hallleder
oyunun adını bana pm ile at ben sana no cd crack ini bulayım..
İNTERNETTEN CRACK DOSYASI ARAMA ÖYLE BENCE
DAEMON TOOLS ( SANAL SÜRÜCÜ ) PROGRAMINI İNDİR BENCE
SONRADA NERODAN İMAJ OLUŞTUR VE BU İMAJI SANAL SÜRÜCÜNE KOY.
SORUNSUZ OLARAK OYNAYA BİLİRSİN :))
arkadas tesekkurederım 1-LARA CROFT TOMB RAIDER ANNIVERSARY 2-BATTLE MIDDLE-EARTH
axymrt, ultraiso bu işi zaten yapıyor. Anlatımınız gayet güzel, ultraiso ile başlamışsınız çok doğru ama daemontoolsa hiç gerek yoktu. Oluşturduğunuz .iso kalıbını UltraISO ile açarak F6 ile sanal sürücüye yerleştirebilirdiniz. Yada .iso kalıbına sağ tıklayarak UltraISO >mount to drive E: şeklinde yine sanal sürücüye yerleştirebilirdiniz. UltraISO da diğer programların desteklediği tüm formatları tanıyor ve türkçe, ayrıca 8 adet sanal sürücü oluşturabiliyorsunuz. Diğer özellikleri incelemeye değer.
alpeak cd anywhere programı ile kalıp alma ve sanal sürücü oluşturma yapabilirsin. çok küçük ve kullanımı kolay
kardeşim bunlara ne gerek nero yüklü ise ımages driver ile yaparsın..
Denetim Masaı - Nero ImagesDrivers yazıyor ordan sürücüyü etkinleştiri seçip yükleye bilirsin.... kolay gelsin
piRe_axymrt, ultraiso bu işi zaten yapıyor. Anlatımınız gayet güzel, ultraiso ile başlamışsınız çok doğru ama daemontoolsa hiç gerek yoktu. Oluşturduğunuz .iso kalıbını UltraISO ile açarak F6 ile sanal sürücüye yerleştirebilirdiniz. Yada .iso kalıbına sağ tıklayarak UltraISO >mount to drive E: şeklinde yine sanal sürücüye yerleştirebilirdiniz. UltraISO da diğer programların desteklediği tüm formatları tanıyor ve türkçe, ayrıca 8 adet sanal sürücü oluşturabiliyorsunuz. Diğer özellikleri incelemeye değer.benim kullandığım sürüm portable olduğu için bazı özellikler çalışmıyor dostum ama yinede bilgi için saol..